• Πώς να οργανώσετε την κάβα σας για τις γιορτές

    Οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για κάτι ιδιαίτερο, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις, γεύσεις και αρώματα

    γιορτές, κρασί, γεύμα

    Εκλεκτά εδέσματα, πλούσια τραπέζια, συγκεντρώσεις σε σπίτια, εορταστικό κλίμα και διάθεση. Τα Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να συναντηθούμε με όσους αγαπάμε, να γιορτάσουμε, να απολαύσουμε μαζί ένα καλό κρασί γύρω από το τραπέζι ή το ποτό που μας αρέσει μπροστά στο αναμμένο τζάκι ή δίπλα στο δέντρο που έχουμε στολίσει.

    Οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για κάτι ιδιαίτερο, για μικρές ή μεγάλες απολαύσεις, γεύσεις και αρώματα. Γι’ αυτό και φέτος θα φροντίσουμε να ανοίξουμε τα σπίτια μας, να γεμίσουμε την κάβα μας και να βάλουμε τα γιορτινά μας για να αποχαιρετίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά που πέρασε και να υποδεχθούμε τη νέα.

    Πόσο εύκολο είναι αυτό; Πολύ! Γιατί και φέτος τα Χριστούγεννα, θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε για τις γιορτές στο efood. Από ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, κάβες, ανθοπωλεία, ακόμα και delicatessen, όλα είναι με μερικά «κλικ» μπροστά στα μάτια μας και με τις καλύτερες προσφορές, που ξεκινούν από -20%, για τις πιο αξέχαστες γιορτές.

    Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε στο efood και, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου, να πατήσουμε το φίλτρο xmas 4 all για να κάνουμε τα ψώνια μας.

    Φτιάχνουμε κάβα!

    Μια ενημερωμένη κάβα είναι τόσο απαραίτητη όσο και το χριστουγεννιάτικο φαγητό! Και πρέπει να περιλαμβάνει λίγο απ’ όλα, για να μπορούν να απολαύσουν όλοι τις αγαπημένες γεύσεις τους.

    Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι πρέπει απαραίτητα να ψάχνουμε με τις ώρες. Στο efood τα έχουμε όλα μποστά στα μάτια μας.

    Στην Ποτογωνία, για παράδειγμα, θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτά κρασιά από ελληνικούς αμπελώνες, ποτά, αλλά και ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και κεράσματα για τις μέρες των γιορτών.

    Ποτογωνία efood

    Στο Half Glass Winehouse θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία από κρασιά, από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες, για να συνοδεύσουν τα ωραιότερα γεύματα της χρονιάς, όπως και σπανιότερες ετικέτες, αποστάγματα, μεγάλη ποικιλία από ποτά, ξηρούς καρπούς, σνακ, ακόμη και σοκολάτες.

    Half glass winehouse efood

    Στην Cava Katsoni θα βρούμε, επίσης, πολλές, πολλές επιλογές από κρασιά, μπύρες, ποτά, αλλά και καλάθια δώρου, όπως και κρασί σε ασκό για συγκεντρώσεις με πολύ κόσμο.

    Cava Katsoni, efood

    Στην Cava Pittarras, θα βρούμε μεγάλη ποικιλία από κρασιά, μπύρες από μικρές και μεγάλες ζυθοποιίες, ποτά, αλλά και κιτ για κοκτέιλ, αναψυκτικά, συνοδευτικά και πάγο.

    Cava Pittaras, efoodΌπως κι αν μας αρέσει να περνάμε τις γιορτές, όποιες κι αν είναι οι γεύσεις που αγαπάμε, όσος κόσμος κι αν μαζευτεί στο σπίτι μας, στο efood θα βρούμε εύκολα και γρήγορα ό,τι χρειαζόμαστε. Για να είναι τα φετινά Χριστούγεννα τα καλύτερα της ζωής μας!