• LIFE&STYLE

    Πώς να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού… διασκέδαση!

    • NewsRoom
    καθαριότητα


    Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι και ό,τι πιο δημιουργικό μπορούμε να κάνουμε, αλλά αφού είναι απαραίτητες ας βρούμε τρόπους να τις κάνουμε ευχάριστες και διασκεδαστικές, (ναι, ναι, γίνεται)! Πρώτ΄απ΄όλα δείτε το θετικά, αφού θα τις κάνετε, ούτως ή άλλως και με τους τρόπους που σας προτείνουμε μπορεί να περάσετε και καλά!

    1. Ντυθείτε… αλλιώς

    Μην ξεκινήσετε τις δουλειές του σπιτιού με τις πιτζάμες ή ο,τι βρείτε μπροστά σας. Φορέστε ένα μακό που μπορεί να έχει πλάκα, (έναν ήρωα καρτούν, ένα logo) ένα κολλάν ή μια φόρμα, για να νιώθετε και βολικά και όμορφα. Βάλτε στα μαλλιά σας μια κορδέλα σε έντονο χρώμα, φορέστε τα πιο περίεργα και αστεία γάντια που θα βρείτε στην αγορά, πάρτε τη σκούπα και… ξεκινήστε!

    Clean Up GIF - Find & Share on GIPHY

    2. Φτιάξτε τη δική σας μουσική

    Ποια είναι τα αγαπημένα σας κομμάτια; Ναι, εκείνα που σας κάνουν να χορεύετε. Ρυθμίστε λοιπόν το i-pod σας ώστε να παίζονται τα κομμάτια με τη σειρά που έχετε επιλέξει, βάλτε στο τέρμα την ένταση και κάντε πραγματικά το καθάρισμα του σπιτιού, διασκέδαση, χορεύοντας!

    3. Κάντε μικρά χατίρια επιβράβευσης στον εαυτό σας

    Κάθε φορά που θα τελειώνετε μια δουλειά, για παράδειγμα το ξεσκόνισμα του σπιτιού ή το σίδερο, να έχετε από πριν υποσχεθεί στον εαυτό σας πως θα σταματήσετε για κανένα τέταρτο και θα κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί πολύ. Ένα τηλεφώνημα σε μια φίλη, μια μπουκιά από ένα γλυκό ή απλώς να καθίσετε στον καναπέ σας και ν΄απολαύσετε λίγες γουλιές καφέ κοιτώντας έξω από το παράθυρο.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε έξυπνα tips με «απίστευτα» υλικά, για την καθαριότητα του σπιτιού!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα tips για να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα ολόφρεσκα μυστικά για καθαρό σπίτι!



    ΣΧΟΛΙΑ