• Fashion

    Πώς να φορέσετε το μπικίνι σας στην πόλη όπως η Εmily Ratajkowski

    • NewsRoom
    Έμιλι Ραταϊκόφσκι

    Emily Ratajkowski


    Το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski ξέρει πολύ καλά πώς να φοράει ένα μαγιό, αναδεικνύοντας την εκπληκτική σιλουέτα της. Επίσης, γνωρίζει και πώς να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Έτσι, σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη η πρόσφατη εμφάνισή της στο κέντρο της Νέας Υόρκης, την οποία συνέθεταν μια μίνι denim φούστα κι ένα bikini top ως μπλουζάκι. Οι περισσότερες θα θυμάστε ότι παρόμοιο look τόλμησε και η Bella Hadid πριν από λίγο καιρό, επιλέγοντας ένα ολόσωμα Chanel μαγιό σε πρωινή της έξοδο στην πόλη. Ωστόσο, η 27χρονη Emily αποφάσισε να… εξελίξει την τάση λίγο περισσότερο, προωθώντας ταυτόχρονα με τον καλύτερο τρόπο το προσωπικό label της, Inamorata, αφού το μικροσκοπικό off the shoulder bikini top που φόρεσε είναι μέρος της συλλογής του.

    Σίγουρα, το one-piece σαν επιλογή αποτελεί μια πιο safe επιλογή, αφού μπορεί εύκολα κανείς να το «μπερδέψει» με κορμάκι, ενώ το πάνω μέρος ενός bikini είναι πιο τολμηρό και σέξι. Μπορεί η μέση δαχτυλίδι και οι κοιλιακοί που κόβουν την ανάσα να κάνουν παιχνιδάκι μία τέτοια εμφάνιση για το διάσημο μοντέλο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε και εσείς -με τους σωστούς κι έξυπνους συνδυασμούς- να το καταφέρετε!

    Πάρτε παράδειγμα από τα αξεσουάρ που διάλεξε, τα οποία έφεραν την ισορροπία που χρειαζόταν, ώστε το μαγιό να μοιάζει όντως με ένα crop top και να μη φαίνεται παράταιρο μέσα στην αστική βουή. Συγκεκριμένα, διάλεξε ένα ζευγάρι λευκά retro αθλητικά Nike παπούτσια, που έδωσαν και την απαραίτητη casual νότα στο look και μία φαρδιά δερμάτινη ζώνη που παραπέμπει σε chic city looks. Σχετικά με τα κοσμήματα, δημιούργησε ένα λαμπερό layering από χρυσά μενταγιόν.

    emily-rat.jpg
    emily.jpg

    Right Bottom

    Αν αποφασίσετε να τολμήσετε κι εσείς ένα παρόμοιο outfit, πρέπει να δώσετε την απαραίτητη σημασία σε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη σιλουέτα σας. Σίγουρα οι πιο αδύνατες και γυμνασμένες fashionistas μπορούν να φορέσουν οτιδήποτε, όμως επειδή πρόκειται για ένα city look καλό θα ήταν να κινηθείτε σε κάτι ψηλοκάβαλο, που δε θα αφήνει πολύ δέρμα εκτεθειμένο. Επίσης, να θυμάστε ότι το σημείο της κοιλιάς γύρω από τα πλευρά και κάτω από το στήθος κολακεύει όλες τις γυναίκες, ενώ θα πρέπει να έχετε οπωσδήποτε καλυμμένο τον αφαλό σας -ένα trick που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατες. Από τα ψηλόμεσα bottoms μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε και σας ταιριάζει -είτε είναι σορτς, είτε φούστα είτε παντελόνα- ενώ μ’ ένα πιο επίσημο κομμάτι μπορείτε να φορέσετε το bikini top ακόμα και σε μια βραδινή εμφάνιση.

    Right Shoes

    Είστε ελεύθερες να διαλέξετε τα παπούτσια που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και όμορφα. Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτά που απαγορεύονται αυστηρά δεν είναι άλλα από τις σαγιονάρες της παραλίας, διότι θα σας κάνουν να μοιάζετε σαν να… χάσατε το δρόμο για το beach bar! Μπορείτε φυσικά να φορέσετε κάποιο φλατ σανδάλι, όμως όχι κάτι που παραπέμπει σε θάλασσα.

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 10 κορυφαία summer trends για να ανανεώσετε την ντουλάπα σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να συνδυάσετε σωστά τις κομψές nude αποχρώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 8+1 στιλιστικοί κανόνες της μοναδικής Audrey Hepburn



    ΣΧΟΛΙΑ