• LIFE&STYLE

    Πώς μια «δημόσια κατακραυγή» κόστισε στην Κάιλι Τζένερ ένα εκατ. δολάρια

    • NewsRoom


    Η Κάιλι Τζένερ κατάφερε να βρεθεί για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο των διαδικτυακών ακολούθων της, των media και… των οικολόγων.

    Η νεαρή δισεκατομμυριούχος βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» για τον πολυτελή τρόπο ζωής της, τον οποίο με κάθε ευκαιρία επιδεικνύει στα social media. Η 22χρονη είχε αναρτήσει το Σαββατοκύριακο κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το σπίτι της, στα οποία επιδείκνυε, μεταξύ άλλων, και… τις παντόφλες της. Οι συγκεκριμένες γούνινες παντόφλες του οίκου Louis Vuitton, αξίας 1.080 λιρών, είχαν κατασκευαστεί από δέρμα μινκ, κάτι που εξόργισε τους φιλόζωους ακολούθους της.

    Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν η Καίλι αποφάσισε να ανεβάσει και κάποια άλλα stories στα οποία αναφερόταν στις φωτιές που καταστρέφουν αυτή την περίοδο την Αυστραλία, όπου πάνω από ένα δισεκατομμύριο ζώα έχουν πεθάνει από τις φλόγες. Η ίδια, μάλιστα, παρότρυνε τους ακολούθους της να κάνουν δωρεές για την Αυστραλία. Αν και η Κάιλι είχε καλό σκοπό, φαίνεται πως τα stories για τις φωτιές και τους θανάτους των ζώων έκαναν περισσότερο έξω φρενών τους θαυμαστές της, με πολλούς να την αποκαλούν «υποκρίτρια». καθώς λίγη ώρα πριν έδειχνε με καμάρι τις παντόφλες της που ήταν φτιαγμένες από γούνα ζώων…

    Η κατακραυγή κατά της Κάιλι ήταν τόσο μεγάλη που αναγκάστηκε τελικά να δωρήσει ένα εκατομμύριο δολάρια για την κατάσβεση των πυρκαγιών, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα.



    ΣΧΟΛΙΑ