• LIFE&STYLE

    Πωλείται το σπίτι της Jackie Kennedy Ωνάση έναντι 53,99 εκατ. δολαρίων

    • NewsRoom
    Ωνάσης- Τζάκι

    O γάμος του Αριστοτέλη Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι


    Το θρυλικό σπίτι στο οποίο πέρασε τα καλοκαίρια της ως παιδί η Jackie Kennedy Ωνάση στην διάσημη περιοχή του Ανατολικού Hampton, πωλείται έναντι του ποσού των 53,99 εκατ. δολαρίων.

    Τότε, ως Jacqueline Bouvier, πολύ πριν γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο πλευρό του JFK και αργότερα σύζυγος του Αριστοτέλη Ωνάση, η Jackie με τους γονείς της και τη μικρότερη αδερφή της, την Caroline Lee Bouvier, μέλλουσα κυρία Lee Radziwill, περνούσε τις ημέρες της διαφορετικά, ανέμελα μέσα σε ένα υπέροχο, κατάλευκό σπίτι γνωστό με το όνομα Lasata. Επρόκειτο για το οικογενειακό εξοχικό των Bouvier στην παράκριβη περιοχή των Hamptons, το οποίο πωλείται σήμερα έναντι 53,99 εκατ. δολαρίων.

    Το σπίτι των 800 τ.μ. (μόνο το κύριο κτίσμα) που είχε αγοράσει ο παππούς της Jackie O τη δεκατιά του 1920, βρίσκεται σε ένα τεράστιο κτήμα 7.15 στρεμμάτων και ανακαινίστηκε πλήρως το 2007, από τους σημερινούς του ιδιοκτήτες, οι οποίοι το είχαν αγοράσει 25 εκατ. δολάρια.

    jackieΠρόκειται για τον σχεδιαστή μόδας και πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή της Coach Reed Krakoff και τη σύζυγό του, εσωτερική διακοσμήτρια, Delphine. Σήμερα, το σχεδόν 100 χρόνων σπίτι διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια.

    Επιπλέον, η Lasata (που, στη γλώσσα των ιθαγενών σημαίνει “τόπος της ειρήνης”) διαθέτει ένα ξενώνα, θερμαινόμενη πισίνα, ένα σπιτάκι πισίνας με δύο υπνοδωμάτια, βιβλιοθήκες που καλύπτουν όλη την περιοχή από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι, πανοραμική θέα της τεράστιας περιουσίας και ένα γκαράζ τριών αυτοκινήτων.

    Το λευκό σπίτι, η Lasata βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το οίκημα Grey Gardens, το υποβαθμισμένο κτίριο, όπου ζούσαν στην αθλιότητα για πολλά χρόνια η μοναχική θεία και η ξαδέρφη των Kennedy, Edith “Big Edie” Ewing Bouvier Beale και Edith “Little Edie” Bouvier Beale.

    Ωστόσο, χαρακτηριστικό της Lasata, του υπέροχου αυτού κτιρίου, είναι ότι οι κατάλευκοι τοίχοι του δένουν αρμονικά με το τοπίο, δημιουργώντας ταυτόχρονα μία υπέροχη αντίθεση με το καταπράσινο περιβάλλον.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/thelete-na-taxidepsete-anesi-alla-na-plirosete-liga-aftes-ine-10-kaliteres-business-class-ton-aeroporikon-eterion/76860

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ