• LIFE&STYLE

    Πιρς Μπρόσναν για Άαρον Τέιλορ Τζόνσον: Έχει το ταλέντο για να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ

    Ο ΠΙρς Μπρόσναν


    Ο Πιρς Μπρόσναν σχολίασε θετικά την επίσημη -κατά τα περισσότερα διεθνή πρακοτορεία- πρόταση στον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον να ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ στη νέα ταινία.

    Ο Πιρς Μπρόσναν υποδύθηκε τον μυστικό πράκτορα σε ταινίες από τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές του 2000, πρωταγωνιστώντας στα φιλμ «Golden Eye», «The World is Not Enough», «Die Another Day» και «Tomorrow Never Dies».

    Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον πατέρα του Τέιλορ – Τζόνσον στο οικογενειακό δράμα του 2009 «The Greatest» διατύπωσε τη δική του άποψη κατά τη διάρκεια συμμετοχής στο The Ray D’Arcy Show, στο RTE Radio.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρόσναν είπε σε πρόσφατη αναφορά του:

    «Ήταν ο καλύτερος στο “The Greatest”. Λοιπόν, ναι, διάβασα τα νέα για το ενδεχόμενο να είναι ο Μποντ. Νομίζω ότι έχει τις ικανότητες, το ταλέντο και το χάρισμα για να υποδυθεί τον Μποντ, σε μεγάλο».

    Σύμφωνα με τη Sun, ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, αλλά πολλά από τα διεθνή πρακτορεία, τον περιγράφουν ήδη ως τον επόμενο κινηματογραφικό πράκτορα 007.

    «Ο Μποντ είναι η δουλειά του Άαρον, αν επιθυμεί να την αποδεχτεί. Η επίσημη προσφορά είναι στο τραπέζι και περιμένουν να ακούσουν την απάντησή του» δήλωσε μια πηγή.

    Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες ανάμεσα σε κορυφαίους υποψήφιους όπως ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι.

    «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο» δήλωσε στο Numero την περασμένη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του, ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον.

    Διαβάστε επίσης:

    Σκωτία: Η Βουλή εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία, καθώς δημοσκόπηση εμφανίζει θετικά προσκείμενη την κοινή γνώμη

    Βασιλιάς Κάρολος: Θα συνεχίσω να υπηρετώ το έθνος με όλη μου την καρδιά

    Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει; Τι λέει βασιλικός αναλυτής



    ΣΧΟΛΙΑ