• LIFE&STYLE

    Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει; Τι λέει βασιλικός αναλυτής

    • NewsRoom
    Κέιτ Μίντλετον

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον


    Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο, βάζοντας τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα.

    Σε λεπτομέρειες αναφορικά με τον καρκίνο προχώρησε ο δημοσιογράφος και αναλυτής σε ό,τι αφορά τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, Marc Roche, μιλώντας στο γαλλικό Gala.

    Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό από ποια μορφή καρκίνου πάσχει.

    Ο Roche, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή υποστηρίζει ότι η Κέιτ υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

    Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να γίνεται στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

    Ερωτηθείς αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά της, ο ίδιος εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία για την κατάσταση της υγείας της.

    «Δεν θα είναι το Πάσχα όπως είχε ανακοινωθεί. Μιλάμε μάλλον για Ιούνιο/Ιούλιο, ίσως στους βασιλικούς αγώνες στο Ascot. Γνωρίζοντας την ανησυχία της να δείχνει πάντα στα καλύτερά της, θα επιστρέψει όταν αναρρώσει πλήρως. Ένα είναι σίγουρο: δεν πρέπει να περιμένουμε νέα δήλωση. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της», αναφέρει ο Marc Roche, συγγραφέας του βιβλίου The Borgias in Buckingham, που εκδόθηκε το 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Βασιλιάς Κάρολος: Θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα προς τους Βρετανούς ενόψει του καθολικού Πάσχα

    Βρετανία: Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ είναι “πολύ συγκινημένοι” από τα μηνύματα συμπαράστασης

    Τα 7+1 ερωτήματα για τον καρκίνο, από τον οποίο πάσχει η Κέιτ Μίντλετον



    ΣΧΟΛΙΑ