Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του διανύει ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος πριν λίγες ημέρες «έχασε» την γυναίκα του, Αναστασία. Η σύζυγός του στις 3 Ιανουαρίου του 2016 διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram συγκινητικές φωτογραφίες από στιγμές που είχε περάσει με την αγαπημένη του σύζυγο.
https://www.instagram.com/p/BkW9adKh8i6/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H συγκλονιστική συνέντευξη του Πύρρου Δήμα: Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστασία Σδούγκου – Δήμα: Μια γλυκιά, διακριτική γυναίκα που αγωνίστηκε πολύ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συντετριμμένος ο Πύρρος Δήμας στο τελευταίο αντίο για την σύζυγό του Αναστασία (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AUSTRIACARD: Αποκτά την πρώτη έγκριση παγκοσμίως για το σύστημα έξυπνων καρτών πληρωμών Visa 3.1
- Καφούνης (ΕΣΕΕ): Θετικές οι πρώτες ενδείξεις από την εφαρμογή του τέλους των 3 ευρώ στα μικροδέματα
- Βασίλης Κικίλιας: «Ο 6ος Προβλήτας και η Κρουαζιέρα αλλάζουν τη Θεσσαλονίκη»
- Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ: Χέρι – χέρι ο Ερντογάν με τον Ρούτε στην Άγκυρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.