ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης εμφανίστηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη, Χαράλαμπος Λυκούδης προκειμένου να παραστεί στο άνοιγμα του χρηματοκιβώτιου του τραγουδιστή που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τις αρχές.
Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο δικηγόρος, στο ΑΤ δεν πρόκειται να προσέλθουν αυτή τη φορά οι συγγενείς του καλλιτέχνη.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το ενδεχόμενο να υπάρχει στο εσωτερικό του κάποια χειρόγραφη σημείωση, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει απαντήσεις ή να ρίξει φως σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν ιατρικά έγγραφα που ενδέχεται να αποδειχθούν κρίσιμα για την έρευνα.
Διαβάστε επίσης:
Θάνατος Μαζωνάκης: Νέα δίωξη για τους δύο γιατρούς ζητά ο ΙΣΑ
Δύο θάνατοι, ένα κοινό μυστικό: Τι συνδέει τον Μάικλ Τζάκσον με τον Γιώργο Μαζωνάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετεγκατάσταση: Πότε ανοίγει πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ενίσχυση 10.000 ευρώ
- Asos: Κυβερνοεπίθεση βυθίζει τη μετοχή σε χαμηλό έτους – Ακόμη ένα πλήγμα στη βρετανική αγορά
- Ο Πύργος Πειραιά και η καμινάδα του κτήματος Καμπά φωτίζονται για καλό σκοπό, στα χρώματα της πρόληψης
- Γιάννης Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ): Ο Κάθετος Διάδρομος έχει ενοχλήσει πολλαπλώς τους Τούρκους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.