• LIFE&STYLE

    Ποιο ξενοδοχείο ανοίγει ο Robert De Niro στη Σαντορίνη;

    Ποιο ξενοδοχείο ανοίγει ο Robert De Niro στη Σαντορίνη;

    Robert de Niro και Nobuyuki Matsuhisa


    Κλείνουμε τα μάτια και φανταζόμαστε ότι είμαστε ήδη εκεί. Με μάσκες ή χωρίς, -μάλλον με μάσκες ακόμη-, και πλήρως εμβολιασμένοι, με δεδομένο ότι πρόκειται να ανοίξει την άνοιξη του 2022, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η χώρα μας ετοιμάζεται να υποδεχτεί με κάθε επισημότητα το πρώτο Νobu Hotel. Και μπορεί να υπάρχουν ήδη 25 πολυτελή ξενοδοχεία σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη, όμως τώρα ανακοίνωσε ο Robert De Niro ότι θα εγκαινιάσει τη νέα του επένδυση Nobu Hotel and Restaurant Santorini.

    Και συγκεκριμένα στο Ημεροβίγλι. Έχουμε ακριβώς την εικόνα. Μινιμαλισμός, γιαπωνέζικη αισθητική παντού, ζεν διάθεση, πολυτέλεια και απλότητα μαζί, σε ένα ξενοδοχείο που θα φωτογραφηθεί ξανά και ξανά, θα υποδεχτεί τουρίστες από ολόκληρο τον πλανήτη, ανάμεσα τους και πολλούς Έλληνες, εκτός από το spa, το γυμναστήριο, την πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων, τις σουίτες, τις πέντε βίλες με ιδιωτικές πισίνες, την πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το Αιγαίο, όπως επίσης και όλα τα πρωινά του κόσμου, θα μπορεί κανείς να το επισκεφτεί και για να γευτεί black cod και sashimi στο Matsuhisa.

    Πρόκειται για την ξενοδοχειακή αλυσίδα Nobu Hospitality, η οποία, απ’ ότι μαθαίνουμε έχει συνάψει μακροπρόθεσμη συμφωνία διαχείρισης με την Monterock International. O Robert De Niro δεν είναι μόνος του, καθώς τόσο για τα ξενοδοχεία, όσο και για τα εστιατόρια, συνεργάζεται με τον επιχειρηματία και chef Νobu Matsuhisa και τον παραγωγό ταινιών, Meir Teper.

    Μετά την Ελλάδα, επόμενοι σταθμοί, η Ρώμη, το Αμβούργο, το Σαν Σεμπαστιάν. Γιατί δόθηκε προτεραιότητα στη Σαντορίνη για να είναι το 26ο ξενοδοχείο της αλυσίδας;

    Ο Robert De Niro και η παρέα του ξεχωρίζουν το ελληνικό νησί ως έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους προορισμούς διεθνώς, για την ομορφιά, την αρχιτεκτονική, την κουζίνα, το ηλιοβασίλεμα, το φυσικό σκηνικό. Άλλωστε σύμφωνα με το TripAdvisor, Σαντορίνη και Κρήτη θεωρούνται οι τοπ προορισμοί διεθνώς για το 2022.

    Και πώς ξεκίνησε η συνεργασία του Robert De Niro με τον Nobuyuki «Νobu» Matsuhisa; Mε ένα τηλεφώνημα. Ο Ιάπωνας σεφ διατηρούσε ένα μικρό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς, προσπαθώντας να καλύπτει τους λογαριασμούς του, μέχρι τη στιγμή που πήγε να φάει εκεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

    Για να του προτείνει να ανοίξει ένα εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. «Είναι νωρίς», ήταν η απάντηση του σεφ. Έναν χρόνο μετά, η απάντησε ήταν και πάλι η ίδια.

    Έπρεπε να περάσουν χρόνια, για να του ξανατηλεφωνήσει ο Robert De Niro, να του πει ότι έφτασε ο καιρός να ανοίξει γιαπωνέζικο ρεστοράν στη Νέα Υόρκη και να πει επιτέλους το «ναι».

    Ήταν το 1994. Το πρώτο ξενοδοχείο με την επωνυμία Nobu άνοιξε το 2009. Λέτε να δούμε τον Nobu με τον De Niro (και) στο Ημεροβίγλι;

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ