• LIFE&STYLE

    Ποια χτενίσματα διαλέγουν οι stars για να φαίνονται πιο αδύνατες;

    • NewsRoom
    Κέιτ Γουίνσλετ


    Είτε είμαστε στην κατηγορία αυτών που νιώθουμε πως έχουμε πάρει μερικά κιλάκια παραπάνω – και όχι μόνο στην περιφέρεια- αλλά αυτό έχει φανεί και στο πρόσωπό μας, είτε το σχήμα του προσώπου μας είναι στρογγυλό κι αυτό μας κάνει να φαινόμαστε πιο γεμάτες, θέλουμε όλες το ίδιο πράγμα. Να μάθουμε τα μυστικά ώστε το πρόσωπό μας να φαίνεται πιο…μακρύ (οβάλ).

    Αρκετές σταρ μάλιστα, ξέρετε που έχουν επιτελείο δεκάδων ανθρώπων για να φαίνονται πιο όμορφες, έχουν τις ίδιες ανησυχίες με μας και γι αυτό ακολουθούν συγκεκριμένους τρόπους που είτε χτενίζονται, είτε κουρεύουν τα μαλλιά τους. Για να δούμε λοιπόν…

    1. Όχι στα τελείως a la garcon κοντά μαλλιά, ή στα μακριά μαλλιά με όγκο στο κάτω μέρος.

    Σκεφτείτε πως αν έχετε πάρει μερικά κιλά ένα φόρεμα με οριζόντιες ρίγες θα σας παχαίνει, ενώ ένα με κάθετες θα σας αδυνατίζει. Επίσης, δεν θα βάλετε ένα κολλητό κοντό φόρεμα που θα σας τονίζει. Το ίδιο σκεφτείτε και για τα μαλλιά σας. Το κοντό κούρεμα αναδεικνύει όλο το πρόσωπο που μπορεί να είναι τέλειο, αλλά αν έχετε μάγουλα θα τονισθούν. Χρειάζεται λοιπόν να ρίξετε μερικά τουφάκια μπροστά στο μέτωπο σας, σαν ακανόνιστη φράντζα όπως κάνει η Ρενέ Ζελβέγκερ. Επίσης ένα χτένισμα για μακρυά μαλλιά που ρίχνει όλο το βάρος στο κάτω μέρος (με μπούκλες κλπ. ενώ το πάνω θα είναι ίσιο) πάλι δεν θα σας κολακεύει. Γι αυτό ακολουθήστε αυτό που προτιμάει η Κέιτ Γουίνσλετ. Όγκο και κίνηση σε όλο το κεφάλι, χαλαρές μπούκλες στο τέλος.

    2. Ρίξτε τα μαλλιά μπροστά

    Αν κάνετε ένα ασύμμετρο κούρεμα καρέ, αφήνοντας να πέσουν τα μαλλιά σας από τη μία πλευρά σχεδόν πάνω στο μάγουλο ή και από τις δύο, θα δείχνει το πρόσωπό σας πιο οβάλ, εξαφανίζοντας αυτή την…κυκλική συμμετρία του προσώπου σας. Αυτό εξάλλου κάνει και η Τζέννιφερ Άνιστον.

    3. Πόσο κοντά

    Ένα κούρεμα που σταματάει πάνω από τους ώμους θεωρείται από τους ειδικούς, ιδανικό. Αυτό που πρέπει πάντοτε να θυμάστε είναι να ρίχνετε τουφίτσες ή φράντζες μπροστά αν σας αρέσουν τα κοντά καρέ για παράδειγμα όπως αρέσουν και στην Κάμερον Ντίαζ .

    4. Όγκο στην κορυφή 

    Αυτό δεν είναι μια συμβουλή που μπορείτε να την εφαρμόσετε από το πρωί στο γραφείο, αλλά σε μια έξοδο, ένα βράδυ, δώστε όγκο στην κορυφή ώστε με αυτόν τον τρόπο το πρόσωπό σας να φανεί πιο μακρύ.Αυτό κάνει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.Μάλιστα αν σας αρέσουν τσιμπιδάκια και κοκκαλάκια, μπορείτε να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε μισή κοτσίδα ψηλά ή ακόμη και σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά όλα μαζί!

    5. Αφέλειες και φράντζες;

    Αφέλειες με αυστηρό κόψιμο δεν θα σας κολακεύουν, το αντίθετο, όμως ασύμμετρες, χαλαρές φράντζες να πέφτουν εδώ κι εκεί γύρω από το πρόσωπό σας, θα σας κάνουν να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

    Renee+Zellweger+MET+Costume+Institute+Benefit+3FUHnWqTrKoxjennifer_aniston_black_top_shoCatherine-Zeta-Jones-5kate winslet

    Cameron_Diaz_

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επτά μυστικά ομορφιάς μόνο με αμυγδαλέλαιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα λάθη στο μακιγιάζ που μας δείχνουν κουρασμένες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνουμε μετά το ντους για τέλεια επιδερμίδα



    ΣΧΟΛΙΑ