• LIFE&STYLE

    Τα λάθη στο μακιγιάζ που μας δείχνουν κουρασμένες

    • NewsRoom
    γυναίκα


    Το μακιγιάζ μάς βοηθά να φαινόμαστε πιο όμορφες, λαμπερές και φρέσκες. Μερικές φορές όμως κάνουμε λάθη ενώ βαφόμαστε που τελικά μας δίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Κι ακόμη κι αν έχουμε κοιμηθεί ένα δεκάωρο δείχνουμε κουρασμένες. Τι πρέπει λοιπόν να αποφεύγουμε;

    1. Το γκρι μακιγιάζ. Ό,τι απόχρωση κι αν έχετε στο δέρμα σας οι γκρι σκιές θα κάνουν το πρόσωπό σας θαμπό και θα φαίνεστε κουρασμένη.

    2. Τα χρυσά, μπρονζέ και ασημί eyeliner. Εδώ πρέπει δούμε το χρώμα της επιδερμίδας μας. Έτσι για γυναίκες με ανοιχτόχρωμο ψυχρό δέρμα, τα χρυσά και bronze χρώματα θα κάνουν την όψη σας να φαίνεται κουρασμένη ενώ εσείς με πιο σκούρο, ζεστό χρώμα δέρματος θα φαίνεστε κουρασμένη με ασημί eyeliner.

    3. Ενυδατική κρέμα απαραιτήτως. Ποτέ μην ξεχνάτε πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας να εφαρμόζετε μια ενυδατική κρέμα. Ειδικά αν το δέρμα σας είναι ξηρό ή είναι χειμώνας, καθώς το μέικ απ ή η πούδρα θα “στεγνώσει” και το πρόσωπό σας θα δείχνει απίστευτα κουρασμένο.

    4. Προσοχή στην ποσότητα της πούδρας. Η πολλή πούδρα ειδικά σε κόμπακτ μορφή θα δείξει το δέρμα σας κουρασμένο και θα σας προσθέσει και χρόνια. Να προτιμάτε διάφανες πούδρες σε μορφή σκόνης και να τις απλώνετε με μεγάλα πινέλα, ώστε το δέρμα σας να δείχνει λαμπερό!γυναίκα

    5. To σωστό concealer. Να προσέχετε πάντα όταν βάζετε concealer κάτω από τα μάτια να έχετε πολύ καλό φωτισμό στο δωμάτιο για να το απλώνετε σωστά. Κάτι άλλο όμως πολύ πολύ βασικό είναι η σωστή απόχρωση που είναι το άλφα και το ωμέγα για να δείχνετε νέα και ξεκούραστη ή… αρκετά μεγαλύτερη και κουρασμένη. Διαλέξτε ένα, που θα είναι ανοιχτότερο το πολύ κατά δυο τόνους σε σχέση με το δέρμα σας.

    6. Θωρακίστε σωστά το μολύβι ματιών για να μην τρέξει. Αφού κάνετε τη γραμμή στο βλέφαρο με το μολύβι, περάστε ακριβώς από πάνω λίγη σκιά με ένα λεπτό πινέλο. Αυτό θα κάνει το μολύβι να σταθεροποιηθεί, να μην τρέξει και να μην δημιουργήσει τις ανεπιθύμητες γκρι σκιές κάτω από τα μάτια που θα δείχνουν όλη σας την εικόνα κουρασμένη.

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επτά μυστικά ομορφιάς μόνο με αμυγδαλέλαιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε πράγματα που πρέπει να κάνουμε μετά το ντους για τέλεια επιδερμίδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Trend: Δες πώς θα φορέσεις σωστά το vinyl παντελόνι σου!



    ΣΧΟΛΙΑ