• LIFE&STYLE

    Πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής Prince στα 57 του χρόνια


    Ο αγαπημένος τραγουδιστής Prince άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, στη βίλα του στη Minnesota των ΗΠΑ, λίγες μόνο μέρες μετά αφού μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά γρίπη. Ασθενοφόρα κλήθηκαν στο σπίτι του μουσικού ειδώλου και ο Σερίφης της κομητείας Carver επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός.

    Ο Prince – το πλήρες όνομα του οποίου είναι Prince Rogers Nelson – εισήχθη στο νοσοκομείο έξι μέρες πριν με βαριά συμπτώματα γρίπης αφού το ιδιωτικό του αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση. Ένιωσε άρρωστος κατά τη διάρκεια της πτήσης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε αμέσως στο πλησιέστερο αεροδρόμιο του Illinois, την Παρασκευή. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο βραβευμένος με 7 Grammy τραγουδιστής βρισκόταν εν πτήσει και κατευθύνθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Moline στην πολιτεία Illinois για να κάνει την αναγκαστική προσγείωση.

    Prince has died aged 57 at his estate in Minnesota, according to multiple sources close to the star

    Υπέφερε από γρίπη αρκετό καιρό και πίστευε ότι πήγαινε καλύτερα αλλά δυστυχώς υποτροπίασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο Prince, που ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά, ακολούθησε θεραπεία τριών ωρών πριν πάρει εξιτήριο. Στην τελευταία του παράσταση στο The Fox Theater της Atlanta την περασμένη Πέμπτη το βράδυ – που ήταν sold out – έδειχνε να είναι καλά.

    The superstar musician combined rock, R&B, soul and hip-hop to create a unique sound that led to him selling more than 100million records during his 40-year career

    Ο Prince γεννήθηκε το 1958 στη Minneapolis της Minnesota και ξεκίνησε να παίζει μουσική από τα 7 του χρόνια. Έβγαλε αμέτρητες επιτυχίες στη μουσική του καριέρα και έκανε δύο γάμους.

    The superstar musician combined rock, R&B, soul and hip-hop to create a unique sound that led to him selling more than 100million records during his 40-year career

    https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

    https://www.youtube.com/watch?v=1Lmq6RDn5O8

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/bieber-vs-shakespeare-dite-pion-protimoun-i-vretani/39939



    ΣΧΟΛΙΑ