• LIFE&STYLE

    Πέθανε η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ ακριβώς τρία χρόνια από το θάνατο του

    • NewsRoom


    Ακριβώς τρία χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ, στις 25 Δεκεμβρίου του 2016, έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη του αδελφή Μέλανι Παναγιώτου.

    Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου ανέφερε στη Mirror ότι η αστυνομία έλαβε κλήση από την υπηρεσία ασθενοφόρων στις 19.35 το βράδυ μετά από αναφορές για τον ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας, άνω των 50, σε διεύθυνση στο Oak Hill Park.

    Ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή. Τα αδέλφια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους, ενώ η Μέλανι ταξίδευε σε όλον τον κόσμο με τον αγαπημένο της αδελφό στο απόγειο της δόξας του. O Τζορτζ Μάικλ άφησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του στις δύο αδερφές του, όταν πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

    Η Μέλανι στήριζε πάντα τον αδερφό της. Μάλιστα, σε συνέντευξη της το 1985, είχε δηλώσει:«Μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και επίσης, μοιραζόμαστε την ίδια αίσθηση του χιούμορ».

    Σύμφωνα με τη Μέλανι, ο Τζορτζ Μάικλ ήταν γενναιόδωρος, αλλά όχι με τον κλασικό τρόπο. «Μας δείχνει γενναιοδωρία με πολλούς τρόπους. Δεν πηγαίνει να μας πάρει κοσμήματα, γούνες, αυτοκίνητα. Αλλά όταν έχει παγκόσμια περιοδεία, ξαφνικά υπάρχουν αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων», ανέφερε.

    Ο θάνατος της Μέλανι έρχεται μόλις δύο ημέρες αφότου η οικογένεια Παναγιώτου εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του τραγουδιστή για τη συμπαράστασή τους.



    ΣΧΟΛΙΑ