• LIFE&STYLE

    “Perfect Illusion”: Η …γυμνή επιστροφή της Lady Gaga!

    • NewsRoom


    Τρία ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της σόλο άλμπουμ “ARTPOP” η Stefani Joanne Angelina Germanotta, ή απλώς Lady Gaga, κάνει την επανεμφάνισή της με ένα νέο single! Το “Perfect Illusion” κυκλοφορεί λίγες μόνο ώρες στο YouTube ενώ είναι ήδη διαθέσιμο στα iTunes και στο Spotify και μέχρι τώρα έχει λάβει θετικές κριτικές τόσο από τα Little Monsters -τους πιστούς θαυμαστές της Gaga- όσο και από τους κοινούς θνητούς.

    Από το 2013 μέχρι και σήμερα, η Lady Gaga μας έδειξε ένα άλλο πρόσωπο του εαυτού της,  κυκλοφορώντας το επιτυχημένο τζαζ άλμπουμ Cheek to Cheek σε συνεργασία με τον Tony Bennett, ενώ δεν δίστασε να βγάλει και το υποκριτικό της ταλέντο στο γυαλί με την πρωταγωνιστική της εμφάνιση στο American Horror Story. Το νέο χιτ “Perfect Illusion” φέρει όχι μόνο την ερμηνευτική υπογραφή της τραγουδίστριας αλλά και τη στιχουργική, αφού αποτελεί προϊόν συνεργασίας με τον Kevin Parker, τον BloodPop και τον Mark Ronson, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως ήταν μία από τις αγαπημένες του μέχρι στιγμής ηχογραφήσεις για την οποία εργάστηκε. Μάλιστα, η Alice Vincent από την Daily Telegraph έδωσε στο τραγούδι 4/5 αστέρια και είπε πως η εποχή που η Gaga έβγαζε επιτυχίες όπως το “Just Dance” φαίνεται να επιστρέφει, γεγονός που τη χαροποιεί ιδιαίτερα.

    Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single, η Lady Gaga βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Λονδίνο κάνοντας μία άκρως αποκαλυπτική και σέξι εμφάνιση. Η διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, οπότε δεν μπορούμε να πούμε πως μας βρήκε προ εκπλήξεως. Πιο καλλίγραμμη από ποτέ, τράβηξε αναμφισβήτητα όλα τα βλέμματα του κόσμου!

    Gaga4-637279

    Gaga1-637140

    Gaga2-637141

    Η Lady Gaga δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter ένα sneak preview 16 δευτερολέπτων με video από το τραγούδι, ωστόσο η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας του video clip δεν είναι ακόμη γνωστή.

    Ακούστε πρώτοι το “Perfect Illusion” εδώ:

     

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/kaia-gerber-15chroni-mousa-tou-marc-jacobs-perni-axia-ti-skitali-tou-modeling-apo-ti-mama-cindy-crawford/72843



    ΣΧΟΛΙΑ