ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πένθος έχει βυθιστεί η βασιλική οικογένεια του Μονακό, καθώς έφυγε από τη ζωή η λατρεμένη ξαδέλφη του πρίγκιπα Αλβέρτου, Ελισάβετ-Άννα.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη της πριγκίπισσας Αντουανέτας και του Αλέξανδρου Νογκές, ενώ εκτός των άλλων ήταν και νονά της πριγκίπισσας Στεφανίας.
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποχαιρέτησαν χθες, το πρωί της Πέμπτης, την Ελισάβετ-Άννα, η οποία κατέληξε την Τετάρτη 10 Ιουνίου, σε νοσοκομείο του Μονακό, ένα μήνα πριν «κλείσει» τα 73 της χρόνια.
Η κηδεία ήταν θρησκευτική και έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Μονακό.
Αν και δεν ήταν δυνατόν να παραστούν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για τον κορονοϊό, το «παρών» έδωσαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος έχει περάσει κορονοϊό, με τη σύζυγό του και πριγκίπισσα Σαρλίν, καθώς και η πριγκίπισσα Στεφανία, μαζί με τα τρία της παιδιά.
Την πριγκίπισσα Καρολίνα, επίσης, συνόδευαν τα δικά της δύο παιδιά και ο σύζυγός της. Μαυροφορεμένοι όλοι και φορώντας την μάσκα για την προστασία τους, αποχαιρέτησαν την εκλιπούσα.
Μετά την εξόδιο ακολουθία, έγινε η αποτέφρωση της σορού της Ελισάβετ-Άννας, κάτω από τα ίδια μέτρα ασφαλείας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιθεώρηση Εργασίας: 7,98 εκατ. ευρώ καταβλήθηκαν σε εργαζόμενους το 2025 – Πρωταθλήτρια η εστίαση
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων
- Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ: ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν στην Ελβετία σε οδικό χάρτη για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας σε 60 ημέρες
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.