• LIFE&STYLE

    Μακιγιάζ: Πώς να είμαι όμορφη στο γυμναστήριο

    γυμναστική


    Είναι γνωστό πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο μακιγιάζ σε δυο μέρη: Στην παραλία και στο γυμναστήριο. Εμείς δεν θα σας πούμε να πηγαίνετε άβαφη, με μαύρους κύκλους για γυμναστική αν αυτό σας ενοχλεί, αλλά θα δούμε μαζί τι μπορείτε να κάνετε για να φαίνεστε όμορφη όταν γυμνάζεστε.

    1. Όχι στο μέικ απ, ναι στην bb

    Το μέικ απ είναι απαγορευμένο για το γυμναστήριο. Θα ιδρώσετε, θα “σπάσει”, γενικά θα είναι κακό το αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα. Μπορείτε όμως αν θέλετε να καλύψετε τις ατέλειες του προσώπου σας να βάλετε μια ενυδατική τύπου bb με λίγο χρώμα. Θα φαίνεται πολύ φυσικό το αποτέλεσμα κι εσείς θα νιώθετε αυτοπεποίθηση!

    2. Ναι στο μακιγιάζ ματιών, αλλά με μέτρο.

    Προφανώς δεν θα εμφανιστείτε για pilates ή βάρη με σκιές όλων των χρωμάτων, eye liner και βλεφαρίδες κάγκελο. Όμως, αν προσέχετε και δεν τρίβετε τα μάτια σας, επιτρέπεται να βάλετε μια σκιά σε γήινες αποχρώσεις κι ένα καφέ μολύβι. Λίγη μάσκαρα και θα είστε τέλεια

    3. Ναι στο κονσίλερ 

    Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους χωρίς κονσίλερ. Τις καταλαβαίνουμε. Λίγο κονσίλερ λοιπόν κάτω από τα μάτια θα δώσει τη λάμψη που χρειάζεστε στο βλέμμα σας και θα έχουν καλυφθεί και οι μαύροι κύκλοι.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι λέει ένας άντρας όταν δεν σε θέλει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να αποκτήσετε λεία μαλλιά και πώς να μακρύνουν γρήγορα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 6 μυστικά τρικ για τα λάθη στο μανικιούρ



    ΣΧΟΛΙΑ