• LIFE&STYLE

    Πασίγνωστος παρουσιαστής ανακοίνωσε on air ότι διαγνώστηκε με καρκίνο (video)

    ποιος


    Κανείς δεν περίμενε την ανακοίνωση που έκανε δημόσια στον αέρα της εκπομπής του, πασίγνωστος παρουσιαστής της αμερικανικής τηλεόρασης.

    Ο λόγος για τον Άλεξ Τρέμπεκ ο οποίος τα τελευταία 35 χρόνια παρουσιάζει το νούμερο ένα τηλεπαιχνίδι στις ΗΠΑ «Jeopardy». Στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού, ο ίδιος έκανε την σοκαριστική ανακοίνωση ότι πριν από λίγες ημέρες διαγνώστηκε με παγκρεατικό καρκίνο στο τέταρτο στάδιο.

    «Όπως και άλλοι 50.000 άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο, αυτή τη βδομάδα διαγνώσθηκα με καρκίνο στο πάγκρεας, σε τέταρτο στάδιο. Τώρα, κανονικά, η πρόγνωση για αυτό δεν είναι πολύ ενθαρρυντική, αλλά πρόκειται να το πολεμήσω και θα συνεχίσω να δουλεύω», δήλωσε ο Άλεξ Τρέμπεκ αιφνιδιάζοντας κοινό και τηλεθεατές.

    Ο ίδιος συνέχισε με ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα λέγοντας ότι «Με την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου και με τη βοήθεια των προσευχών σας, σχεδιάζω να νικήσω τα στατιστικά στοιχεία χαμηλής επιβίωσης για αυτήν την ασθένεια. Αλήθεια, πρέπει να το κάνω! Βοηθήστε με. Κρατήστε την πίστη και θα κερδίσουμε. Θα το καταφέρουμε. Ευχαριστώ».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Λουκ Πέρι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τη φάρσα στον Αρναούτογλου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef spoiler: Αυτοί οι παίκτες είναι εκτός σπιτιού (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ