• LIFE&STYLE

    Πέτρος Φιλιππίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

    • NewsRoom
    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Στο νοσοκομείο «Υγεία» με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Πέτρος Φιλιππίδης.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Πρωινού», ο γνωστός ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη σύζυγό του, αφού ένιωσε ζαλάδες και έντονη αδιαθεσία.

    Ειδικότερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε θωρακικό άλγος και μούδιασμα στο χέρι. Οι ενδείξεις ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές, καθώς ο ηθοποιός έχει υποκείμενο νόσημα.

    Υποβλήθηκε σε καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ σήμερα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να βγει η διάγνωση από τους γιατρούς και να κριθεί πώς θα συνεχίσουν.

    Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του.

    Το βράδυ της Τετάρτης, η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

    «Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε.

    Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη».

    Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες με εξώδικο του, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ζητήσει να μην εμπλακεί το όνομα του σε «περιστατικά που αγνοεί», εν μέσω των καταγγελιών που συγκλονίζουν τον χώρο του ελληνικού θεάτρου.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Λυδία Σέρβου κατονομάζει τον μουσικοσυνθέτη που την κυνηγούσε γυμνός στα 15 της

    Παύλος Χαϊκάλης: «Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες» (video)

    Σάλος από καταγγελία για απόπειρα βιασμού από πασίγνωστο δημοσιογράφο



    ΣΧΟΛΙΑ