ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο στάδιο του κάστινγκ βρίσκεται η θεατρική μεταφορά της ελληνικής ταινίας Μαριχουάνα Στοπ, η οποία αναμένεται να ανεβεί το επόμενο διάστημα. Σε τρία πρόσωπα έχει γίνει πρόταση για το ρόλο της Καίτης Λαγοπούλου, που ενσάρκωσε η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη στην ταινία, σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1.
Πρόκειται για τη Νατάσα Καλογρίδη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Δούκισσα Νομικού.
Η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία διατηρεί σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αρνήθηκε την πρόταση, καθώς δεν επιθυμεί να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων λόγω της σχέσης της με τον γνωστό ποινικολόγο.
Δείτε βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τζέιν Φόντα στην Ελένη Μενεγάκη: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, κυρίως στην Ελλάδα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Το πρώτο δημόσιο καυγαδάκι στο Κολωνάκι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λυκουρέζος: Οι αφοπλιστικές απαντήσεις για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να σταματήσουμε τους άθλιους διακινητές μεταναστών
- Δύο ναυτιλιακές εταιρείες με έδρα την Κύπρο επενδύουν στην Ινδία
- Χαμάς και Ισραήλ αλληλοκατηγορούνται για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία στη Γάζα
- Ποιες «δυνάμεις» διαμορφώνουν την αγορά ακινήτων – Τι συμβαίνει με τις τιμές στην Ελλάδα
