• City Stories

    Η παραμυθένια έπαυλη αξίας 90 εκατ. δολ. της Όπρα Γουίνφρεϊ (11 pics)

    • Νίκη Καξερή


    Η εντυπωσιακή και παραμυθένια έπαυλη της Όπρα Γουίνφρεϊ βρίσκεται στην πιο χλιδάτη περιοχή της Καλιφόρνια, όπου ζουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι celebrity του Χόλιγουντ, το Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα.

    Η αξία της υπολογίζεται στα 90 εκατομμύρια δολάρια με όλες τις παροχές που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Η έπαυλη είναι διακοσμημένη με κλασικά έπιπλα, κειμήλια και επιβλητικά αγάλματα, ενώ διαθέτει μεγάλους και σύγχρονους στάβλους, που συναγωνίζονται εκείνους, των ιππικών ομίλων.

    Η Όπρα, που καθήλωσε με την ομιλία που έδωσε στις Χρυσές Σφαίρες την προηγούμενη εβδομάδα, αγόρασε την έπαυλη, που εκτείνεται σε μία τεράστια έκταση, το 2001 έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Από εκεί και πέρα, η πιο πετυχημένη παρουσιάστρια όλων των εποχών στην Αμερική, ξόδεψε επιπλέον 40 εκατομμύρια δολάρια για να φτιάξει τους σύγχρονους στάβλους, αλλά και να μετατρέψει την άγονη έκταση, σε ένα αγρόκτημα με δέντρα, λαχανικά, αλλά και σε τεράστιους κήπους με σπάνια φυτά.

    Όπρα
    Όπρα Γουίνφρεϊ

    Μπορεί η πολυτελέστατη έπαυλη να φαίνεται «όνειρο», ωστόσο το Μοντεσίτο της Καλιφόρνια τις τελευταίες μέρες ζει μία τραγωδία, καθώς κατολισθήσεις λάσπης, έχουν προκαλέσει το θάνατο –μέχρι στιγμής– 17 ανθρώπων και την ολική καταστροφή περισσοτέρων από 100 σπιτιών.

    Μέσα της Αμερικής ανέφεραν ότι κινδύνευσε και η πολυτελής έπαυλη της παρουσιάστριας, ωστόσο, όπως η ίδια τόνισε, το σπίτι της δεν υπέστη ζημιές. Καταστράφηκαν, όμως, σπίτια στη γειτονιά της, με την ίδια να βουτάει στις λάσπες και να βοηθάει τους συντοπίτες της, που είχαν ανάγκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Όπρα για πρόεδρος»: Χαμός στα social media για την καθηλωτική ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται η εντυπωσιακή έπαυλη της Αθηνάς Ωνάση στο Βέλγιο (10 pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να φαίνεται μεγαλύτερο



    ΣΧΟΛΙΑ