• LIFE&STYLE

    Πάολα-Νότης: Το παρασκήνιο της διάλυσης και ο μεγάλος καβγάς

    • NewsRoom


    Το sold out σχήμα της χειμερινής σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα έριξε αυλαία την Παρασκευή 8 Μαρτίου, δύο εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη λήξη στις 23 Μαρτίου.

    Η Πάολα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το σχήμα (είχε αποχωρήσει πριν την πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος, τον οποίο αντικατέστησε ο Νίκος Βουρλιώτης) λίγες ώρες πριν την παράσταση του Σαββάτου. Ο λόγος είναι οι «ιδιοτροπίες του κ. Σφακιανάκη», όπως ανέφερε.

    Για όσους γνωρίζουν καλά τον Νότη και τον έχουν ζήσει σε πρόβες ή στα καμαρίνια είναι πολύ απαιτητικός στις συνεργασίες του, απαιτώντας συγκεκριμένα πράγματα, ειδικά σε ό,τι αφορά τον ήχο του, αλλά και τον ήχο των άλλων τραγουδιστών που είναι μαζί του.

    Ανέκαθεν στα μαγαζιά που εμφανιζόταν, ήθελε η μουσική να ακούγεται σε συγκεκριμένα ντεσιμπέλ, γι΄ αυτό και ζήτησε από την Πάολα ο ντράμερ της να παίξει με ηλεκτρονικά τύμπανα και όχι με φυσικά.

    Το αίτημά του απορρίφθηκε από την Πάολα, η οποία είναι γνωστό ότι όταν βγαίνει στην πίστα θέλει η μπάντα της να ακούγεται δυνατά και όχι υποτονικά.

    Ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης που έχει συνεργαστεί με τον Νότη πάρα πολλές φορές, ειδικά όταν ο ερμηνευτής βίωνε την τεράστια επιτυχία του, προσπάθησε να κρατήσει ρόλο ισορροπιστή, αλλά στήριξε την Πάολα, κατανοώντας την αναγκαιότητά της να εμφανιστεί όπως αυτή θέλει.

    Το απόγευμα του Σαββάτου (9/3), όμως, με μια λιτή ανακοίνωση, η Πάολα γνωστοποίησε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram τους λόγους της αποχώρησής της από το «Γκάζι Live» δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλο τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που έχει η συνεργασία τους.

    «Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω τη σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του», αναφέρει η κορυφαία λαϊκή καλλιτέχνιδα της γενιάς της και καταλήγει: «ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι οι 120 νέοι φίλοι μου!».

    View this post on Instagram

    Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του… Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!

    A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) on

    Όσο για το τι οδήγησε την Πάολα να αποχωρήσει από το σχήμα; Όπως είπε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, είναι γνωστό πως στο καμαρίνι της Πάολας μόλις τελειώνει το πρόγραμμα στήνεται πάντα ένα μεγάλο πάρτι που κάποιες φορές κρατάει μέχρι το μεσημέρι!

    Το καμαρίνι της Πάολας είναι ωστόσο δίπλα σε αυτό του Νότη Σφακιανάκη. Ο τραγουδιστής πολλές φορές κοιμόταν στο καμαρίνι του και δεν γύριζε στο σπίτι του, ωστόσο τον ενοχλούσε ο θόρυβος. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε στείλει μάλιστα συνεργάτες του, ζητώντας από την Πάολα να σταματήσει η μουσική γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Την τρίτη φορά που έγινε αυτό πήγε η ίδια η Πάολα στον Νότη Σφακιανάκηκαι τον ρώτησε γιατί δεν πηγαίνει ο ίδιος να της το πει και ότι θα έπρεπε να το συζητήσουν.

    «Εκεί ακολούθησε μια σύγκρουση ανάμεσά τους. Μπορώ να σας πω ότι ακούστηκαν χυδαία πράγματα σε όλο το μαγαζί. Ο Νότης Σφακιανάκης έβριζε χυδαία την Πάολα και εκείνη απάντησε. Έτσι χθες η Πάολα δεν συνέχισε τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη. Βγήκε με το ζόρι την Παρασκευή η Πάολα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Τσουρός.

    Ξημερώματα Σαββάτου, ώρα 3:20. Ο Νότης Σφακιανάκης ολοκληρώνει το πρώτο πρόγραμμα και χαιρετώντας τον κόσμο αναφέρει «θα τα πούμε σε 50 λεπτά»! Τελικά αυτό έγινε στις 4:45, μια και η Πάολα θέλησε να επιμηκύνει το δεύτερο δικό της πρόγραμμα. Κάτι που είχε γίνει ξανά ωστόσο και δεν αποτελεί την αιτία του κακού.

    Η Πάολα διατήρησε όλη τη σεζόν την ελευθερία κινήσεων, κάτι που τόνισαν και μουσικοί του Νότη Σφακιανάκη οι οποίοι αποφάσισαν να τοποθετηθούν στα social media για το συμβάν.

    Από την πλευρά του ο μουσικός Φίλιππος Τσεμπερούλης κατέθεσε τη δική του οπτική γωνία των πραγμάτων.

    https://www.facebook.com/filippos.tsemperoulis/posts/1514362022027418

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποχωρεί η Πάολα από Πάολα από το σχήμα με τον Σφακιανάκη – «Δεν αντέχω τις ιδιοτροπίες του»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χωρισμός» στη νυχτερινή Αθήνα: Η Πάολα εγκαταλείπει το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, με αιχμηρή ανακοίνωση



    ΣΧΟΛΙΑ