• LIFE&STYLE

    «Χωρισμός» στη νυχτερινή Αθήνα: Η Πάολα εγκαταλείπει το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, με αιχμηρή ανακοίνωση

    • NewsRoom
    Πάολα

    Πάολα


    Με μια ανακοίνωση γεμάτη αιχμές για τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη, η Πάολα ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το σχήμα στο «Γκάζι Live», δύο εβδομάδες πριν τη λήξη των παραστάσεων, ακολουθώντας τον δρόμο που είχε επιλέξει τον περασμένο Δεκέμβριο και ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος.

    Στην ανακοίνωση της η Πάολα αναφέρει πως οι αρχές της και η ψυχή της δεν μπορούν να ανεχτούν την συμπεριφορά και τις ιδιοτροπίες του κυρίου Σφακιανάκη.

    «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του…”, αναφέρει η λαϊκή ερμηνεύτρια.

    «Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Αντώνης Ρέμος μιλάει για την κόντρα με τον Νότη Σφακιανάκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Πάολα «έσπασε» τη σιωπή της για την κόντρα Παπαδόπουλου – Σφακιανάκη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ