• LIFE&STYLE

    Παντρεύονται ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (video)

    • NewsRoom
    Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

    Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου


    Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζονται να κάνουν ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης και το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί μέσα στο 2023, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ.

    Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος είναι καλός φίλος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:

    «Έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα. Έχω μάθει πως τέτοια εποχή του χρόνου, θα τη δούμε μάλλον παντρεμένη. Ξέρω ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

    Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς ζει μαζί από τα μέσα του 2020. Μένουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα. Και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας είχε αγοράσει το δαχτυλίδι όταν η Ναυσικά ήταν στο Survivor. Οπότε νομίζω πως μέσα στο 2023 θα έχουμε γάμους και χαρές».

    Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι αχώριστοι. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο εθεάθησαν να διασκεδάζουν πρώτο τραπέζι πίστα στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Άγονος ο πλειστηριασμός για το ακριβό οικόπεδο των Ρέμου – Πηλαδάκη



    ΣΧΟΛΙΑ