• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται στην Αρκαδία η Μαρία Μενούνος – Η αναγγελία του γάμου και το προσκλητήριο

    • NewsRoom
    μαρια μενουνος

    Κέβιν Αντεργκάρο και Μαρία Μενούνος


    Στο χωριό του πατέρα της, τον Άκοβο Αρκαδίας πρόκειται να γίνει ο θρησκευτικός γάμος της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντεργκάρο. Πριν από ένα χρόνο την παραμονή της πρωτοχρονιάς, το λαμπερό ζευγάρι έκανε έναν πολιτικό γάμο στην Times Square της Νέας Υόρκης στα πλαίσια του live show του καναλιού FOX.

    Ωστόσο αυτή τη φορά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα πραγματοποιήσει έναν παραδοσιακό ελληνικό γάμο το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου, με κουμπάρους την Μαριέττα Χρουσαλά, τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, αλλά και τους Δημήτρη Γιαννέτο και Σωτήρη Κυρανάκο.

    Ο Σωτήρης Κυρανάκος είναι το δεξί χέρι της Μαρίας στην Ελλάδα και οικογενειακός φίλος, στον οποίο έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι γονείς της, ενώ ο Δημήτρης Γιαννέτος είναι ο make up artist της Μαρίας στο Λος Άντζελες.

    Η αναγγελία του γάμου της Μενούνος δημοσιεύτηκε στην κρητική εφημερίδα «Πατρίς» και αναφέρει:

    «O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλην το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας».

    Δείτε το προσκλητήριο:

    μενουνος-προσκλητηριο
    Το προσκλητήριο γάμου της Μαρίας Μενούνος

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Next Top Model: To transgender μοντέλο που πήρε 4 «ναι», αλλά δεν πέρασε στην επόμενη φάση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Μενούνος: Το συγκλονιστικό κείμενο για την μητέρα της και τον καρκίνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκυος στο πρώτο της παιδί πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός (video)



    ΣΧΟΛΙΑ