• LIFE&STYLE

    Next Top Model: To transgender μοντέλο που πήρε 4 «ναι», αλλά δεν πέρασε στην επόμενη φάση (video)

    • NewsRoom


    Η Καίτη Γκραμμά είναι μία από τις κοπέλες που πέρασαν από τις οντισιόν του επιτυχημένου Greece’s Next Top Model. Είναι transgender, ξανθιά, ψηλή, αδύνατη και αποφάσισε να λάβει μέρος ριάλιτι, ώστε να δει τις δυνατότητές της.

    Είναι 22 ετών από τη Θεσσαλονίκη και όνειρο της είναι η καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ έχει ήδη ασχολείται με τον τομέα αυτό. Η Καίτη Γκραμμά εντυπωσίασε τους κριτές, αποσπώντας 4 «ναι», ωστόσο, δεν πέρασε στην επόμενη φάση και δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

    Η Βίκυ Καγιά είχε μιλήσει για τη συγκεκριμένη κοπέλα, χωρίς να κάνει αναφορά στο όνομά της, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People πριν από λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν πέρασαν από τις οντισιόν transgender άτομα, εκείνη απάντησε:

    «Βεβαίως. Μάλιστα ήταν μια πολύ γλυκιά και σεμνή κοπέλα, κούκλα, με προδιαγραφές μοντέλου, αλλά δεν μπορέσαμε να την περάσουμε γιατί δεν είχε ακόμα αλλάξει την ταυτότητά της».

    Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε το γεγονός αυτό στο «Πρωινό», ενώ πήρε συνέντευξη από την Καίτη Γκραμμά για την εκπομπή. Η ίδια μίλησε για την ιστορία της στο «Πρωινό» και περιέγραψε την εμπειρία της ως εξής:

    «Με το που μπήκα και έκανα την πασαρέλα με τα ρούχα ήταν και οι τέσσερις κριτές αμήχανοι. Δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν. Ο κύριος Σκουλός είχε τη μεγαλύτερη αμηχανία. Σηκώθηκε όρθιος, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου, με κοίταξε, δεν ήξερα πως να αντιδράσω, του χαμογελούσα και έκανε την πάρα πολύ αυθόρμητη και αδιάκριτη ερώτηση… «Ε είσαι αγόρι…». Στη Βίκυ της είπα ότι τη θαυμάζω πολύ και μου είπε ότι «έχεις δυνατότητες να φτάσεις όχι μόνο τη δική μου καριέρα, αλλά να με ξεπεράσεις κιόλας». Ο κύριος Σκουλός μετά την πρώτη έκανε και τη δεύτερη αδιάκριτη ερώτηση, αν έχει γίνει επαναπροσδιορισμός φύλου. Τους είπα ότι δεν έχω επέμβει ούτε στο σώμα μου, ούτε στο πρόσωπο μου και δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια άλλη επέμβαση πέρα από αυτή του επαναπροσδιορισμού φύλου. Ο λόγος που δεν μπήκα στο Next Top Model είναι το νομικό κομμάτι, ότι δεν υπάρχει ακόμα η ταυτότητα. Δεν ήταν το χειρουργικό κομμάτι», εξήγησε στον Άρη Καβατζίκη, ενώ ανέφερε πως οι κριτές είχαν τη διακριτικότητα να συζητήσουν μαζί της, αν θέλει να φορέσει ή όχι το μαγιό στη διαδικασία της οντισιόν.

    Δείτε όλη τη συνέντευξή της παρακάτω:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nomads: Πότε κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Next Top Model: H πανέμορφη κοπέλα που «τρέλανε» ακόμη και τον Άγγελο Μπράτη (video) 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκυος στο πρώτο της παιδί πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός (video)



    ΣΧΟΛΙΑ