• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται ο Στ. Κασσελάκης: Το love story, τα Χάμπτονς και το γλέντι α λα ελληνικά

    Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ

    Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ ΜακΜπέθ


    Σήμερα γάμος γίνεται… Μετά από χρόνια σχέσης κι ένα σύμφωνο συμβίωσης, θα ηχήσει το γαμήλιο εμβατήριο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και για τον σύντροφό του Τάιλερ ΜακΜπέθ.

    Στα μαγευτικά Χάμπτονς, αν αληθεύουν οι πληροφορίες, μια ανάσα από το «Μεγάλο Μήλο» και τον πιο αγαπημένο προορισμό των rich and famous Νεοϋορκέζων, με τις υπέροχες βίλες δίπλα στην ατέλειωτη παραλία, οι δύο άνδρες θα ανταλλάξουν όρκους πίστης και αγάπης. Με λίγο άγχος, ίσως και με τρυφερά συνεσταλμένα χαμόγελα, θα κοιταχτούν βαθιά στα μάτια και θα επισφραγίσουν με τον πιο ρομαντικό τρόπο τη σχέση τους, παρουσία των οικογενειών τους και λίγων εκλεκτών φίλων.

    Φυσικά από τη γαμήλια τελετή δεν γίνεται να απουσιάζει το έτερο μέλος της οικογένειας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η αξιολάτρευτη σκυλίτσα τους Φάρλι, που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, διεκδικώντας μερίδιο στα φλας. Πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται να τη δούμε σε ρόλο – έκπληξη, να «κρατά» το βελούδινο κουτάκι με τις βέρες του ζευγαριού, σαν άλλη «πρωταγωνίστρια» σε χολυγουντιανή ρομαντική ταινία…

    Η χαρμόσυνη ανακοίνωση

    Η σχέση του κ. Κασσελάκη με τον σύντροφό του, ακόμη κι αν ξενίζει μερικούς, είναι η τρανή απόδειξη ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αγάπη. Επιπλέον ανοίγει τον δρόμο για να σπάσουν ορισμένα ταμπού, που «στοιχειώνουν» τη χώρα μας παραμένοντας – έως τώρα – ακλόνητα, σε αντίθεση με το τι συμβαίνει σε άλλες χώρες του κόσμου.

    Η ανακοίνωση του ευτυχούς γεγονότος έγινε το βράδυ της Τετάρτης προς τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα φέρεται να είπε ότι για αυτόν τον λόγο πήγε στις ΗΠΑ.

    Κι αν κάποιοι αιφνιδιάστηκαν και αρχικά «πάγωσαν» στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης, φρόντισαν να μην το δείξουν, αλλά εξέφρασαν ευχές για «βίον ανθόσπαρτον».

    Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα, είπε ότι η γαμήλια τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με έναν μάρτυρα και ότι το καλοκαίρι θα γίνει γλέντι στη χώρα μας, πιθανόν σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.

    Το αγόρι με τη χρυσή καρδιά

    Από την πρώτη στιγμή, που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη χώρα μας, έχει συνεχώς δίπλα του τον αγαπημένο του σύντροφο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μίλησε ανοικτά για εκείνον και για τη σχέση τους, χωρίς να κρύβει τον έρωτά του, τον θαυμασμό του, αλλά και τη συγκίνησή του, για τα όσα του προσφέρει ο Τάιλερ ΜακΜπέθ.

    «Εσύ είσαι ο λόγος που είμαι εδώ, σε ευχαριστώ πολύ. Ο Τάιλερ έχει να προσφέρει πολλά και ευχαριστώ που τον έχετε αγκαλιάσει τόσο πολύ», ανέφερε το βράδυ της εκλογής του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εμφανώς συγκινημένος ο κ. Κασσελάκης.

    Είχαν προηγηθεί συνεντεύξεις του για το coming out του, τη γνωριμία και το φλερτ τους μετά το γυμναστήριο, που εξελίχθηκε σε ένα δυνατό love story, κόντρα στις όποιες αντιδράσεις.

    Ο κ. Κασσελάκης λέει για τον σύντροφό του ότι έχει «χρυσή καρδιά» και ότι τον βοήθησε να καλλιεργήσει τη δική του ενσυναίσθηση. Μάλιστα έχει επανειλημμένα πει «είναι τιμή μου να τον έχω δίπλα μου», συγκινώντας σφόδρα τους αμετανόητα ρομαντικούς, που ζουν για το «happy end».

    Ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντί του – άλλωστε αυτοπροσδιορίζεται ως… Κρητίκαρος – δεν θέλει ο άντρας του να γίνεται βορά σχολιασμού. Ενδεικτική είναι η στάση του πριν από λίγες μέρες στο Ηρώδειο, όταν δημοσιογράφοι απηύθυναν ερώτηση στον κ. ΜακΜπέθ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν είναι αυτός το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι».

    Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ
    Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ ΜακΜπέθ

    Ένα νεοϋορκέζικο love story

    Τι κι αν η Νέα Υόρκη είναι μια από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, με αχανείς δρόμους και εκατομμύρια κόσμο. Αυτό, που είναι να γίνει, θα γίνει και τίποτα δεν θα το σταματήσει.

    Οι δύο άνδρες κινούνταν σε κοινούς χώρους και η γνωριμία τους ήταν αναπόφευκτη και μοιραία. Βγαίνοντας από το γυμναστήριο στη Νέα Υόρκη αντάλλαξαν ένα γεια και τις πρώτες κουβέντες, στην αρχή διερευνητικά και μετά όλο και πιο άνετα. Αρχικά σε φιλικό επίπεδο και σταδιακά, με τον καιρό, η σχέση άρχισε να βαθαίνει και να νιώθουν ότι έχει δυνατότητες να εξελιχθεί σε κάτι δυνατό. Όπερ και εγένετο.

    Τάιλερ ΜακΜπέθ - Στέφανος Κασσελάκης
    Τάιλερ ΜακΜπέθ – Στέφανος Κασσελάκης

    Κυκλοφορούν παντού μαζί. Ο ένας δίπλα στον άλλον, γιορτάζουν τη βράβευση του Τάιλερ στο νοσοκομείο που εργαζόταν ως νοσηλευτής ΜΕΘ, μαζί πάνε στο γυμναστήριο, μαζί κάνουν την πρωινή τους βόλτα με τη Φάρλι, μαζί στην προεκλογική εκστρατεία του Στέφανου, «οργώνοντας» τη χώρα, μαζί στην ανάδειξή του σε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο κατά τέσσερα έτη μικρότερος Τάιλερ ζει και αναπνέει στο όνομα της αγάπης, αφού χωρίς δισταγμό, χωρίς δεύτερη σκέψη, άφησε τη στρωμένη του ζωή στη Νέα Υόρκη, για να έρθει στην Ελλάδα και να είναι στο πλάι του αγαπημένου του. Κι όλα αυτά πάντα με το χαμόγελο. Ένα χαμόγελο εκτυφλωτικό, που φωτίζει τα μάτια του ερωτευμένου Τάιλερ και τον κάνει να φουσκώνει από υπερηφάνεια για τον καλό του και για τα όσα εκείνος κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – που, αρέσει, δεν αρέσει, δεν τα λες και λίγα…

    Στέκεται πάντα διακριτικά, σεμνά και παρακολουθεί τον αγαπημένο του, πολλές φορές μαζί με την οικογένεια του τελευταίου, με την οποία δείχνουν να έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς.

    «Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου, στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι», έχει πει σε συνέντευξή του ο κ. Κασσελάκης.

    «Όταν βρίσκεις κάποιον με μεγάλη καρδιά και πηγαία καλοσύνη, προσπαθείς να τον αγαπάς όσο περισσότερο μπορείς! Τάιλερ, η οικογένειά σου, η Φάρλι κι εγώ, σ’ αγαπάμε απεριόριστα. Γιατί η αγάπη κάνει την οικογένεια», ανέφερε σε άλλη συνέντευξη, προκαλώντας κυκεώνα σχολίων και αντιδράσεων στα social media.

    Το coming out και η δημιουργία οικογένειας

    Ωστόσο, όπως πολύ συχνά έχουμε δει να συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, δεν ήταν όλα εύκολα. Όπως έχει πει ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, πέρασαν αρκετά χρόνια, μέχρι να παραδεχτεί ανοικτά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Επιπλέον το να γνωρίσει τον σύντροφό του στην οικογένειά του, συνιστούσε κι αυτό μια πρόκληση.

    «Η μητέρα μου στην αρχή, αν και καθηγήτρια στην Οδοντιατρική Σχολή στο UPENN με εμπειρία στο diversity training, είχε την αντίδραση, ΟΚ, περνάς μια φάση. Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’ αυτού. Ευτυχώς, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Τάιλερ, η μητέρα μου άλλο που δεν θέλει, από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει», έχει επισημάνει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Άλλωστε η δημιουργία οικογένειας αποτελεί στόχο ζωής για το ζευγάρι, που επιθυμεί να αποκτήσει δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα, δήλωση που προκάλεσε δριμύτατες αντιδράσεις, δεδομένου ότι η επιλογή φύλου εγείρει πολλά ηθικά ζητήματα.

    Τάιλερ ΜακΜπεθ και Στέφανος Κασσελάκης στο Μαραθώνιο στις Σπέτσες
    Τάιλερ ΜακΜπεθ και Στέφανος Κασσελάκης στο Μαραθώνιο στις Σπέτσες

    Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια, αλλά στο τέλος της μέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Ο Τάιλερ και εγώ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας. Θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό ότι άλλα ζευγάρια επιλέγουν την υιοθεσία και στα μάτια μου είναι εξίσου οικογένειες».

    Το ζευγάρι προχωρά μπροστά, πραγματοποιώντας τα κοινά του όνειρα, κομίζοντας νέα ήθη στη χώρα μας, που θέλει να λέγεται προοδευτική, ωστόσο έχει δρόμο να διανύσει, μέχρι να το καταφέρει, κακά τα ψέματα.

    Όσο για το «τι θα πει ο κόσμος», ρήση με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές, οι κ.κ. Κασσελάκης και ΜακΜπέθ δεν φαίνεται να δίνουν βάση. Όπως, άλλωστε, εύστοχα έγραψε κάποιος «τόσα χρόνια μεγαλώσαμε με το τι θα πει ο κόσμος και τελικά ο κόσμος δεν είπε τίποτα».

    Να ζήσουν!

    Διαβάστε επίσης:

    Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έκανε έκτρωση επειδή ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ δεν ήθελε να γίνει πατέρας

    Νέες ταινίες σοτυς κινηματογράφους: Σε ανθισμένο φεγγάρι ο Μάρτιν Σκορσέζε

    Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Γιατί αποφάσισε να απέχει από τα social



    ΣΧΟΛΙΑ