• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται ο Κρητικός αγρότης που κατέκτησε καρδιές – Δείτε την αρραβωνιαστικιά του (pics)

    • Νίκη Καξερή
    στιβακτακης-αγροτης

    Στάθης Στιβακτάκης


    Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σύντομα ο σέξι Κρητικός αγρότης, όπως έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα το 2015. Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στον Στάθη Στιβακτάκη κάτω από φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Facebook με τη νεαρή αγαπημένη του, Αργυρώ Καργάκη.

    Τον Στάθη τον γνωρίσαμε το 2015, όταν συμμετείχε στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης, οι φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν σε σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και έγινε γνωστός σε ολόκληρη της Ελλάδα.

    Στη συνέχεια κλήθηκε να δώσει αρκετές συνεντεύξεις, έκανε διαφημίσεις, ενώ βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει πίσω στην Κρήτη και την καθημερινότητά του.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1945182768861739

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο DownTown το 2015, ο Στάθης δήλωσε σε ερώτηση για τον γυναικείο πληθυσμό στα κρητικά όρη, όπου ζει ότι, «Όχι, δεν έχουμε [γυναίκες] στα όρη. Αλλού έχουμε, πιο κάτω. Έτσι κι αλλιώς η δουλειά των γυναικών δεν είναι στα όρη, αλλά στο σπίτι», ενώ σχετικά με το γάμο απάντησε ότι, «Κοίτα, κάποια στιγμή, όταν έρθει κι εμένα η ώρα μου, θα παντρευτώ. Σιγά μην τη γλιτώσω. Ακόμα δεν το σκέφτομαι καν, είμαι μικρός πολύ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ατύχημα οφείλεται ο θάνατος της Ντολόρες Ο’Ριόρνταν των Cranberries

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Radiant: Η θαλαμηγός των 280.000.000 ευρώ που έγινε «talk of the town» στη Μύκονο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξαλλος ο Μανούσος Μανουσάκης με την ανάρτηση της Ντέπης Γκολεμά για την Ειρήνη Παππά – Τι συμβαίνει με την υγεία της ηθοποιού



    ΣΧΟΛΙΑ