• LIFE&STYLE

    Παντρεύτηκε ο μικρότερος γιος της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου (φωτό)

    • NewsRoom


    Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν Δημήτρης Αγγελόπουλος και Λήδα Λογοθέτη.

    Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία στο Χαλάνδρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου να παντρεύεται την σύντροφό του, έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους συγγενείς και φίλους, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του ζευγαριού.

    Η θρησκευτική τελετή έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ επιθυμία της οικογένειας ήταν να μοιραστεί με λίγους αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

    Ανάμεσα στους κουμπάρους του ζευγαριού και η σύζυγος του αδελφού του Δημήτρη Αγγελόπουλου, Έλλη Παπαδιαμάντη.

    Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του έγινε τον Μάρτιο του 2021.

    Ποια είναι η Λήδα Λογοθέτη

    Αριστοκρατική και σεμνή, η Λήδα Λογοθέτη είναι η κόρη του Βασίλη Λογοθέτη. Ασχολείται ενεργά με τη ναυτιλία στο πλευρό του Δημήτρη Αγγελόπουλου και ξεχωρίζει, όπως φημολογείται στους ναυτιλιακούς κύκλους, όχι μόνο για τις γνώσεις της, αλλά και για τη διορατικότητά της.

    Έχει μία αδελφή, την Ίριδα Λογοθέτη, η οποία είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Κανελλόπουλο, του ομίλου ΤΙΤΑΝ, γιο του Ανδρέα και της Γιούλης Κανελλοπούλου.

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του London School of Economics, από όπου αποφοίτησαν με άριστα.

    Από τότε είναι αχώριστοι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Espresso, έχουν καταφέρει να είναι αόρατοι στην Αθήνα, απέχοντας από κοσμικότητες και φλας, πρωτόγνωρο για την ηλικία τους, αλλά και τον κοινωνικό κύκλο τους.

    Δες παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες:

    ΠΗΓΗ: tlife.gr

    Διαβάστε επίσης

    Δημήτρης Αγγελόπουλος-Λήδα Λογοθέτη: Λαμπερός γάμος στη Φιλοθέη για τον γιο της Γιάννας και του Θεόδωρου



    ΣΧΟΛΙΑ