• LIFE&STYLE

    Πάνος Ιωαννίδης: Το ποσό-μαμούθ που πρόσφερε ο Ατζούν στους κριτές του MasterChef (video)

    • NewsRoom
    Πάνος Ιωαννίδης: Το ποσό-μαμούθ που πρόσφερε ο Ατζούν στους κριτές του MasterChef (video)

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    «Όχι» σε μια ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από τον Τόυρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί είπαν οι κριτές του MasterChef, σύμφωνα με τον Πάνο Ιωαννίδη.

    Ο γνωστός σεφ και κριτής του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής του STAR μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από τον Τούρκο παραγωγό να «μετακομίσει» μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον ΣΚΑΪ και το Top Chef, ενώ αποκάλυψε το υπέρογκο χρηματικό ποσό που τους πρόσφερε.

    Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε ότι το ποσό ήταν κοντά στο 1.000.000 ευρώ! Παρ’ όλα αυτά, και οι τρεις επέλεξαν να αρνηθούν και να παραμείνουν στο MasterChef και το STAR, για έκτη συνεχή χρονιά.

    Συγκεκριμένα, ο κριτής δήλωσε ότι: «Είχαμε μια πάρα πολύ δελεαστική πρόταση από άλλο κανάλι, από μια αντίστοιχη εκπομπή. Το ποσό είναι κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, πολύ δελεαστικό ποσό, αλλά πέραν των χρημάτων, νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο αντίβαρο».

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Ο ανταγωνισμός είναι καλός! Σε αυτή την περίπτωση έχουμε απέναντί μας εξαιρετικούς μάγειρες. Το MasterChef είναι MasterChef, όπως καταλαβαίνετε. Αν θέλω να γοητεύσω μια γυναίκα δεν της μαγειρεύω. Έχω τόσους πολλούς συναδέλφους, εξαιρετικούς σεφ και πηγαίνουμε έξω για κάποιο φαγητό».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    MasterChef: Τέλος τα σενάρια για τους 3 κριτές – Με ποιο κανάλι «έκλεισαν»

    Κομάντα και Δράκοι: Αποθέωση για τη νέα σειρά του MEGA – Έκλεψε την παράσταση ο ξεχωριστός Ντόντο

    Ντάνος, Βασάλος, Καφετζής στο Survivor 5; Με ποιους συζητά ο Ατζούν



    ΣΧΟΛΙΑ