• Media

    Ντάνος, Βασάλος, Καφετζής στο Survivor 5; Με ποιους συζητά ο Ατζούν

    Ντάνος, Βασάλος, Καφετζής στο Survivor 5; Με ποιους συζητά ο Ατζούν

    Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιώργος Αγγελόπουλος


    Με δυνατά ονόματα που θα καθηλώσουν ξανά τους τηλεθεατές, επιθυμεί να στελεχώσει το Survivor 5, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, Ατζούν Ιλιτζαλί.

    Στόχος του είναι να μαζέψει όλους τους φανατικούς τηλεθεατές όλων των κύκλων του Survivor που έχουν γυριστεί, φέρνοντας πίσω ονόματα όπως είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

    Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο νικητής του δημοφιλέστερου Survivor, Ντάνος φέρεται να έχει θέσει έναν όρο για να επιστρέψει: να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης και ο Σάκης Κατσούλης προκειμένου να αγωνιστούν μαζί στα ίσα.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Βασάλος, ο οποίος είχε βρεθεί στη δεύτερη θέση του ριάλιτι, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η παίκτρια που αρνήθηκε αμέσως την πρόταση του Ατζούν είναι η Κατερίνα Δαλάκα.

    Η αθλήτρια που έχει ήδη συμμετάσχει δύο φορές στο Survivor και έχει κερδίσει τον τρίτο κύκλο, πρότεινε μια φίλη της, η οποία είναι επίσης αθλήτρια.

    Από τους παίκτες του Survivor 4, ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να προσεγγίσει και πάλι τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, με τους οποίους η συνεργασία δεν ολοκληρώθηκε και με τον καλύτερο τρόπο.

    Survivor: Τι έδειξε το μοριακό τεστ του Τζέιμς Καφετζή
    Τζέιμς Καφετζής

    Σε συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor βρίσκονται επίσης, οι φιναλίστ, Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

    Ηλίας Μπόγδανος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκης Κατσούλης

    Προσπάθειες γίνονται και για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αποχώρησε λόγω προβλήματος υγείας από τον τέταρτο κύκλο, ωστόσο, το γνωστό μοντέλο θα αναλάβει δική της εκπομπή με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

    Κάτια Ταραμπανκό
    Κάτια Ταραμπάνκο

    Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και ποιοι παίκτες θα επιστρέψουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που θα συνεχίσει του χρόνου για πέμπτο κύκλο.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Σάκκαρη: Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα – Εύκολη πρόκριση στις 16 (video)

    Σάκης Κατσούλης: Τι θα κάνει τα €100.000 που κέρδισε από το Survivor (video)

    Survivor: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Ντέρμπι και συγκίνηση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ