• Media

    MasterChef: Τέλος τα σενάρια για τους 3 κριτές – Με ποιο κανάλι «έκλεισαν»

    masterchef

    Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Μία εξέλιξη που δεν περιμέναμε

    Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό σχετικά με την συνέχιση του αγαπημένου ριάλιτι μαγειρικής MasterChef και την πρόταση του Τούρκου μεγαλοπαραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί στους 3 κριτές να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, ο Τούρκος παραγωγός προσέφερε ένα υπέρογκο ποσό στους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη.

    Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», οι κριτές του MasterChef αφού το σκέφτηκαν, απέρριψαν την πρόταση του Τούρκου παραγωγού. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αντιπρόταση που δέχθηκαν από το Star.

    Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου ανέφερε πως το Star έκανε μια καλύτερη πρόταση στους κριτές, οι οποίοι τελικά τις προηγούμενες ημέρες υπέγραψαν για άλλα δύο χρόνια με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

    «Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, υπέγραψαν την περασμένη Πέμπτη, γιατί είχαμε πει ότι την Τετάρτη, 9 Ιουνίου είναι ο τελικός του MasterChef και αυτή η εκκρεμότητα θα έπρεπε να έχει λυθεί», σχολίασε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι η οικονομική πρόταση από τον Ατζούν είχε επταψήφιο νούμερο για τριετές συμβόλαιο, ενώ το Star έκανε με τη σειρά του τη δική του βελτιωμένη πρόταση.

    Διαβάστε ακόμη:

    Η Φάρμα: Ανατροπή στην αρχηγία και μία αποχώρηση που δεν περιμέναμε

    Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ: Και το όνομα αυτής… Λίλιμπετ – Νταϊάνα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ