• LIFE&STYLE

    Όσα πρέπει να μάθετε για την τρίτη σεζόν της σειράς «The Crown»

    • NewsRoom


    Η τρίτη σεζόν της σειράς  «The Crown» απέχει λίγες εβδομάδες από την πρεμιέρα της στο Netflix, στις 17 Νοεμβρίου, και οι ερωτήσεις γύρω από τους καινούργιους ηθοποιούς και τα γεγονότα που θα αποτυπωθούν στην οθόνη φουντώνουν.

    Το Νοέμβριο, λοιπόν, αναμένεται να δούμε την αλλαγή σκυτάλης στο βασικό καστ. Τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ ενσαρκώνει η Olivia Colman, αντικαθιστώντας την Claire Foy, που έφερε εις πέρας τον εμβληματικό ρόλο τις πρώτες δύο σεζόν της σειράς. Η Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Ben Daniels τον Antony Armstrong-Jones.

    Ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, είχε δηλώσει σχετικά με τις αλλαγές του καστ στο Variety: «Δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον που δεν είναι, να υποδυθεί τον μεσήλικα. Πρέπει να μπορεί να φέρει τη δική του εμπειρία σε αυτό. Τα συναισθήματα που όλοι έχουμε στα 50 μας είναι διαφορετικά από εκείνα που έχουμε στα 30».

    Το Netflix έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι ο Jason Watkins θα υποδυθεί τον πρωθυπουργό, Harold Wilson, ενώ η Erin Doherty την πριγκίπισσα Άννα. Τον πρίγκηπα Κάρολο σε νεαρή ηλικία θα υποδυθεί ο Josh O’Connor. Επίσης η Gillian Anderson θα υποδυθεί τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Μάργκαρετ Θάτσερ, και δήλωσε όλο ενθουσιασμό για την συμμετοχή της στην σειρά:

    «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στο καστ του The Crown και έχω την ευκαιρία να απεικονίσω μια τόσο περίπλοκη και αμφιλεγόμενη γυναίκα. Η Θάτσερ ήταν αναμφισβήτητα φοβερή, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που ερευνώ κάτω από την επιφάνεια και, τολμώ να πω, ερωτεύομαι την εικόνα που είτε αγαπήθηκε είτε μισήθηκε, καθόρισε μια εποχή».

    Στην τρίτη σεζόν θα κάνει την παρθενική εμφάνισή του και ο χαρακτήρας της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο σε έναν αγώνα πόλο το 1971, βέβαια δεν είναι ακόμη γνωστό ποια ηθοποιός θα παίξει το ρόλο. Την πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα την υποδυθεί όπως όλα δείχνουν, η Emma Corrin, ενώ θα εμφανιστεί στο τέλος της 3ης σεζόν και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην 4η.

    Όσο αναφορά την χρονική περίοδο, στην οποία  θα διαδραματίζεται η τρίτη σεζόν του «The Crown», θα εκτυλίσσεται την ακριβώς επόμενη δεκαετία (1964-1977) από την δεύτερη σεζόν (1957-1964). Και ενώ οι δύο πρώτες σεζόν εστίασαν περισσότερο στο χαρακτήρα της βασίλισσας και πώς εκείνη αντιμετώπισε την προσαρμογή της στην βασιλεία, φαίνεται πως η τρίτη θα δώσει περισσότερο χώρο και χρόνο στους νεότερους της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή στα παιδιά του βασιλικού ζεύγους.

    Το Netflix εν όψει της πρεμιέρας της σειράς έδωσε και το πρώτο teaser:



    ΣΧΟΛΙΑ