• LIFE&STYLE

    Όργιο φημών για το νέο ζευγάρι της Showbiz

    • NewsRoom


    Ο πασίγνωστος  ηθοποιός Liam Neeson, έπειτα από 7χρόνια από το θάνατο της γυναίκας του, βρήκε νέα σύντρoφο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι απίστευτα  «απίστευτα διάσημη», δεν έδωσε όμως περισσότερες πληροφορίες. Πολλά είναι τα ονόματα που επικρατούν για το ποια είναι η γυναίκα που του έχει «κλέψει την καρδιά».

    neeson
    Μια από αυτές είναι και 25χρονη, Kristen Stewart, η οποία είναι Αμερικανίδα ηθοποιός περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ως Μπέλλα Σουάν στη σειρά ταινιών Λυκόφως και τη δουλειά της σε αρκετές ανεξάρτητες ταινίες. Έχει πρωταγωνιστήσει σε άλλες ταινίες όπως: Δωμάτιο Πανικού (Panic Room, 2002), Zathura: Μια Περιπέτεια στο Διάστημα (Zathura, 2005), Ανάμεσα σε Τρεις Γυναίκες (In the Land of Women, 2007), Οι Αγγελιοφόροι (The Messengers, 2007), Ζωή… σαν Λούνα Παρκ(Αdventureland, 2009), The Runaways (2010), Η Χιονάτη και ο Κυνηγός (Snow White and the Huntsman, 2012), Στο Δρόμο (On The Road) και Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει (Still Alice, 2014) λΩστόσο η παραπάνω είδηση δεν βασίζεται σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός. Κυκλοφόρησε από gossip περιοδικό και διαδόθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου ανά την υφήλιο.

    neeson

    Ο 63χρονος ηθοποιός, που έχασε την σύζυγό του, Natasha Richardson,  το 2009, έδωσε τροφή για σχόλια όταν αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα της γυναίκας που… βλέπει τελευταία για να μην την στεναχωρήσει.

    Η ηθοποιός Kristen Stewart
    Η ηθοποιός Kristen Stewart

    Οι fans του ηθοποιού μάλιστα ξεκίνησαν να «στοιχηματίζουν» μέσω Twitter λέγοντας πως το ίνδαλμα τους μπορεί να βγαίνει με τις Katie Price, Diane Lane, Claudia Schiffer, Ηelen Mirren, Taylor Swift ακόμα και με την Gwyneth Paltrow.



    ΣΧΟΛΙΑ