• LIFE&STYLE

    Όμορφα και σωστά φρύδια με πέντε εύκολα βήματα!

    • NewsRoom
    μυστικά μακιγιάζ


    Τα φρύδια μας είναι πολύ σημαντικά, καθώς τονίζουν το βλέμμα μας και οριοθετούν το πρόσωπό μας. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σωστά και όμορφα φρύδια, με ωραίο σχήμα που να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά μας. Όποιο κι αν είναι το στυλ των φρυδιών σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να είναι πάντοτε αρμονικά και περιποιημένα!

    Δείτε παρακάτω:

    1. Προετοιμασία

    Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας, καθίστε σε ένα σημείο όπου να υπάρχει σωστό φυσικό φως και φροντίστε να έχετε ένα καλό τσιμπιδάκι φρυδιών.

    2. Δώστε σχήμα

    Βρείτε με το δάχτυλό σας το κόκκαλο των φρυδιών σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να δώσετε το σωστό σχήμα. Τα φρύδια θα πρέπει να ακολουθούν το σχήμα που έχει το κόκκαλο στο συγκεκριμένο σημείο. Αφαιρέστε τις τρίχες που βρίσκονται εκτός σχήματος.

    3. Βεβαιωθείτε πως και τα δύο φρύδια έχουν ίδιο σχήμα

    Μην βγάλετε πρώτα το ένα φρύδι και μετά το άλλο. Προσπαθήστε να βγάζετε και τα δύο σταδιακά, συγκρίνοντάς τα κάθε τόσο, ώστε να είναι ίδια.

    4. Προσοχή στο σχήμα

    Προσπαθήστε να σχηματίσετε μία καμπύλη που θα μοιάζει φυσική και που δεν θα ξεφεύγει ιδιαίτερα από το κόκκαλο του φρυδιού.

    5. Τονίστε το χρώμα τους

    Με ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα μπορείτε να στρώσετε τις τριχούλες και με ένα μολύβι που να είναι κοντά στο χρώμα των φρυδιών σας, μπορείτε να καλύψετε τα κενά και να τα τονίσετε ελαφριά και με φυσικότητα. Σε καμία περίπτωση μην το παρακάνετε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που κάνει «θραύση» φέτος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα trends του φετινού φθινοπώρου και πώς να τα φορέσετε (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tote Bag: Η τσάντα που πρέπει να έχετε αυτήν τη σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ