• LIFE&STYLE

    Η Όλγα, ο Δημήτρης και ο Δίας στις πηγές του Αχέροντα -Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Αλεξάνδρου και Φαρμάκη

    • NewsRoom


    Ή Όλγα Φαρμάκη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απήλαυσαν τις διακοπές τους στο μαγευτικό νησί του Ιονίου.. τη Λευκάδα, ενώ αργότερα επισκέφθηκαν και τις πηγές του Αχέροντα, παρέα πάντα με τον Δία..  τον σκύλο του Δημήτρη! Ο Δημήτρης και η Όλγα είναι ζευγάρι τους τελευταίους 9 μήνες, ανά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι με άλλους συντρόφους, κάτι τέτοιο όμως διαψεύδουν οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι ίδιοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

    https://www.instagram.com/p/BJan7U_A_W0/?taken-by=olgafarmaki&hl=en

    Ακολουθούν φωτογραφίες από το ταξίδι τους: olga4 olga2 olga

    dimitrisaaaa dimitrisaa dimitrisa

     

    Αρχικά το ζευγάρι -ένα από τα ομορφότερα της ελληνικής showbiz-  είχε επιλέξει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους. Η πρώτη κοινή εμφάνιση τους έγινε τον Ιανουάριο στο κέντρο της Αθήνας. Για καιρό απέφευγαν τις κοινές φωτογραφίες και  δηλώσεις αν και είχαν αποθανατιστεί αρκετές φορές από τον φωτογραφικό φακό σε διάφορες εξόδους. Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η δήλωση του Δημήτρη για το θέμα «Τα πνεύματα συναντιούνται. Με την Όλγα είμαστε πάρα πολύ καλά. Το θέμα είναι πώς είμαστε μεταξύ μας. Πιο σημαντικό είναι να είσαι με κάποιον και να περνάς καλά από το να διατυμπανίζεις το πόσο καλά περνάς γύρω-γύρω και ουσιαστικά να μην είσαι καλά. Είμαι χαρούμενος και για τα επαγγελματικά αλλά και για τα προσωπικά μου. Είμαι σε μία πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μου».

    olgadimitris

    olga dimi Dimitris-Alexandrou-Olga-Farmaki olga dimitris3344

    Η αγαπημένη μας fashion blogger Όλγα ένα μήνα πριν άρχισε να “χαλαρώνει” και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό για την επώνυμη μάρκα ρούχων “Franklin & Marshall”.

    https://www.instagram.com/p/BHUoBX3heZM/?taken-by=olgafarmaki&hl=en

    Η Όλγα σε μικρή ηλικία συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate, στην συνέχεια ακολούθησαν αρκετές εμφανίσεις της στην τηλεόραση, αρχικά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεπαιχνίδι “Μεγάλο παζάρι” και αργότερα δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή “Όλα”. Έχει κάνει πολλά editorial μόδας, φωτογραφήσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά, ενώ ήταν και ραδιοφωνική παραγωγός. Ασχολήθηκε ακόμη και με το τραγούδι.

    olga789

    olgaaaaa46567

    olga_farmaki_c

    olga545353

    Τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το μόντελινγκ και έχει διαλέξει έναν χώρο ο οποίος όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν, την γεμίζει! « Η μόδα είναι ένα μεγάλο κομμάτι, το αγαπάω από μικρή. Τώρα, όμως, πάμε για άλλα. Σχεδιάζω, έχω καλό χέρι, η μαμά μου θυμάται να σχεδιάζω κούκλες από παιδί»

    Οι πανέμορφες αδελφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, δημιούργησαν τo δικό τους fashion blog «kisterss»  μέσω του οποίου δίνουν συμβουλές για θέματα σχετικά με την μόδα, ενώ ταυτόχρονα προωθούν τα γυαλιά ηλίου που οι ίδιες σχεδιάζουν  και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

    adelfes-farmaki-660

    Η Όλγα με γυαλιά ηλίου “Kisterss”:

    olga78

    olga3

    olga6

    Ο Δημήτρης από την άλλη μεριά είναι από τους πιο ωραίους άντρες στο χώρο της μόδας, ο πρώην πρωταθλητής bodybuilding έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό από το τηλεοπτικό reality show του ANT1 ” Next Top Model”, ακόμη κατάφερε να παρουσιάζει την εκπομπή Kilimanjaro στο Ιταλικό κανάλι Rai3. Σήμερα τον συναντάμε στο κανάλι Alpha καθημερινά καθώς είναι στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Οι δυο νέοι, Δημήτρης – Όλγα κάνουν ένα επιτυχημένο και όμορφο ζευγάρι.

    dimialexandrou

    dimitris-alexandrou-people-108-3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕΑΚΟΜΗ: 

     

    http://www.mononews.gr/eftichos-iparchoun-ki-aftes-gia-na-diafimisoun-ta-nisia-mas-meta-tin-emily-sti-santorini-ke-sexy-vasilissa-ton-vikings/69477

     

    http://www.mononews.gr/fakelos-plastikes-exomologisi-tis-monica-ton-friends-gia-ta-simadia-tis-mateodoxias-sto-prosopo-tis/69324

     



    ΣΧΟΛΙΑ