• LIFE&STYLE

    Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους στις Σπέτσες

    Μίνως Μάτσας και Όλγα Κεφαλογιάννη


    Στις Σπέτσες παντρεύτηκαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, τη Δευτέρα του Πάσχα κάτω από άκρα μυστικότητα.

    Την αποκάλυψη για τον γάμο της έκανε η ίδια η βουλευτής της ΝΔ με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι βέρες τους.

    Όπως φαίνεται η ίδια φοράει ένα λευκό νυφικό από δαντέλα, ενώ δεν μοιράστηκε περισσότερες φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα. Από την πλευρά του, ο Μίνως Μάτσας μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία στο δικό του προφίλ στο Instagram.

    Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!» στο MEGA, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα, στην οποία ποζάρει το ζευγάρι με τους γονείς του, λίγο μετά το μυστήριο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της, Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

    Το «παρών» έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού, Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνωα Μάτσα.

    Ακολούθησε τραπέζι στην εξοχική κατοικία του μουσικοσυνθέτη στις Σπέτσες.

    Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία:

    Το μέρος όπου επέλεξε το ζευγάρι να παντρευτεί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Μίνωα Μάτσα, καθώς μεγάλωσε στις Σπέτσες, για τις οποίες έχει γράψει στο παρελθόν ένα «love letter» εξυμνώντας το νησί στην athensvoice:

    «Το νησί του ‘Μάγου’ του Fowles είναι ο τόπος μου, το σπίτι μου κι όλες μου οι αναμνήσεις. Οι πρώτοι έρωτες, οι πρώτες μουσικές, τα πρώτα θερινά, τα ψαρέματα με τα καλάμια στο μώλο, οι πρώτοι τσαμπουκάδες, δάκρυα, χωρισμοί, γλέντια κι άλλα πολλά κάνουν τις Σπέτσες για μένα το πιο οικείο μέρος του κόσμου.

    Ακόμη και σήμερα διατηρούν μια γλύκα και μια ομορφιά ακαταμάχητη. Οι βόλτες στο φάρο μετά το παλιό λιμάνι, ο προφήτης Ηλίας στο βουνό από όπου βλέπεις την Πελοπόννησο και την Ύδρα και νομίζεις πως θα την ακουμπήσεις, η παραλία της Αγίας Παρασκευής και η σπηλιά στους Άγιους Ανάργυρους, ο γύρος του νησιού με ποδήλατα, τα αμυγδαλωτά του Παλαιολούγκα και οι λουκουμάδες του Κλήμη», αναφέρει, μεταξύ άλλων για το αγαπημένο του νησί, ο Μίνως Μάτσας.

    Διαβάστε επίσης:

    «Μυστικός» γάμος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα

    Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Αυτό είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους

    Γκόρντον Ράμσεϊ: Ποιο κρητικό πιάτο τον ενθουσίασε κατά την επίσκεψή του στα Χανιά



    ΣΧΟΛΙΑ