• LIFE&STYLE

    Όλα τα βλέμματα πάνω στην Blake Lively

    • Νίκη Καξερή

    Blake Lively


    Στο σόου της Métiers d’Arts της Chanel που πραγματοποιήθηκε στο Met την παράσταση έκλεψε με την εμφάνισή της η Blake Lively. Το μίνι φόρεμα του οίκου Chanel που επέλεξε η ηθοποιός ταίριαζε με την λαμπερή βραδιά, ενώ ξύπνησε μνήμες από τα χρόνια του Gossip Girl, της επιτυχημένης σειράς, στην οποία πρωταγωνιστούσε ως Serena van der Woodsen.

    Όπως τότε, έτσι και σήμερα η Blake Lively φωτογραφήθηκε στα σκαλιά του Met, όπου πριν από 10 χρόνια εκείνη και η Leighton Meester στο ρόλο της Blair Waldorf γύριζαν τις σκηνές της σειράς.

    Η ηθοποιός συνδύασε το φόρεμά της με over-the-knee μπότες -όλα κεντημένα με παγιέτες- και ολοκλήρωσε το look με ένα λευκό cropped τζάκετ.

    μπλεικ_λαιβλι
    Blake Lively

    Το συγκεκριμένο outfit θυμίζει έντονα το χρυσό φόρεμα που φορούσε η ίδια το 2009 στη δημοφιλή σειρά, στην οποία αποτέλεσε η ίδια μεγάλη πηγή έμπνευσης ως style icon.

    μπλεικ-λαιβλι
    Η Blake Lively στο Gossip Girl

    Οι εμφανίσεις της σε επίσημα event την φέρνουν πάντα στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες σταρ. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, η σταρ του Χόλιγουντ συνηθίζει να διαμορφώνει μόνη της τα outfit της και δεν αποκλείεται να επέλεξε η ίδια τους συνδυασμούς που τόλμησε στο Métiers d’Arts της Chanel.

    μπλεικ-λαιβλι
    Blake Lively
    μπλεικ-λαιβλι
    Η Blake Lively στο σόου της Chanel

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Από άψυχες κούκλες σε αμαζόνες της ασφάλτου – Δείτε τις φωτογραφίες της εβδομάδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα τάρταρα η τηλεθέαση του φετινού σόου της Victoria’s Secret

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Blake Lively: Μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στον χώρο της μόδας



    ΣΧΟΛΙΑ