• LIFE&STYLE

    Οδυνηρός αποκλεισμός για Ολυμπιακό

    • NewsRoom


    Tέλος στο όνειρο του Ολυμπιακού για πρόκριση στους «16» του Europa League έβαλε η Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι «χτύπησαν» με γκολ του Ατσεαμπόνγκ στην παράταση την ομάδα του Σίλβα, που ηττήθηκε 2-1 κι αποκλείστηκε μέσα στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη».

    Πιο συγκεκριμένα, αν και τα είχε όλα υπέρ του στην κανονική διάρκεια του αγώνα, που ολοκληρώθηκε με 1-0, ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός διοργάνωσης, με “δήμιο” για τους Πειραιώτες τον Ατσεαμπόνγκ, που σκόραρε δύο φορές και χάρισε τη νίκη με 2-1 στους Βέλγους.

    Οι Πειραιώτες είδαν τον Προτό να βάζει μπλόκο στις τρεις απανωτές ευκαιρίες τους, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο πέναλτι (δεν ήταν) του Φορτούνη στο 29ο λεπτό. Με το 1-0 να στέλνει το παιχνίδι στην παράταση, οι δύο ομάδες δοκίμασαν την τύχη τους στο δεύτερο 45λεπτο.

    Ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά δραστήριος, με την είσοδο του Τσόρι και προς το φινάλε του Σεμπά, όμως οι Βέλγοι ήταν οι άτυχοι της υπόθεσης που είχαν δοκάρι με τον Ναγιάρ στο 64’. Τελικά, δίχτυ δεν κουνήθηκε ούτε από τις προσπάθειες των Πουλίδο και Ατσεαμπόνγκ και μοιραία καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σφραγίσει το εισιτήριο στο 90λεπτο.

    Οι ερυθρόλευκοι αν και καλύτεροι στο ματς από τους Βέλγους, έμειναν από δυνάμεις, στο τέλος, με αποτέλεσμα αυτό τον άδοξο και επώδυνο αποκλεισμό…



    ΣΧΟΛΙΑ