• LIFE&STYLE

    Ο βασιλικός γάμος σε ζωντανή μετάδοση το Σάββατο 19 Μαΐου στις 12.00 στον ΑΝΤ1

    πρίγκηπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ


    Σε λιγότερο από 24 ώρες, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον πιο πολυσυζητημένο γάμο, του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

    Ο ΑΝΤ1 φυσικά, δε θα μπορούσε να μην καλύψει το γεγονός της χρονιάς, και έτσι αύριο, Σάββατο 19 Μαΐου, στις 12.00, το μεσημέρι, θα μεταδώσει ζωντανά το βασιλικό γάμο και θα μεταφέρει στις οθόνες σας, όλες τις προετοιμασίες, την τελετή και την ατμόσφαιρα, απευθείας από το παλάτι του Μπάκιγχαμ!

    Η Ρίτσα Μπιζόγλη θα βρίσκεται στα ηνία της παρουσίασης από τις 12.00 μέχρι τις 16.00. Σε ένα γεμάτο τετράωρο θα μας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις, ενώ θα την πλαισιώσουν εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας και του lifestyle καθώς και δημοσιογράφοι για να σχολιάσει ο καθένας με το δικό του τρόπο όσα θα διαδραματιστούν στον αυριανό βασιλικό γάμο.

    Συγκεκριμένα μαζί μας θα είναι, η Χριστίνα Πολίτη, κοσμικογράφος – δημοσιογράφος, ο Άρης Καβατζίκης, δημοσιογράφος, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Fashion blogger, η Κάλλια Καρτσάκη, Διευθύντρια Fthis.gr, ο Σπύρος Στεφανουδάκης, σχεδιαστής μόδας και η Αλεξάνδρα Κασαΐτη, ενδυματολόγος.

    Αύριο, στις 12.00, συντονιζόμαστε όλοι στον ΑΝΤ1, για το γάμο της χρονιάς!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το δώρο του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ για το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Παρατράγουδα» με την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ – Τι δήλωσε πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ο Έλτον Τζον επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ