ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ηθοποιός Τομ Χανκς είναι γνωστό ότι αγαπάει το ελληνικό νησί της Αντίπαρου, γι αυτό άλλωστε έχει αγοράσει εκεί και σπίτι στο οποίο περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ο Τομ Χανκς μάλιστα, που είναι παντρεμένος με την ελληνοαμερικανίδα παραγωγό Ρίτα Γουίλσον, παρευρέθηκε και στο λαμπερό πάρτι διοργάνωσε για τα γενέθλιά της στις 7 Αυγούστου στην Πάρο η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.
Σε ένα από τα ποστ στα social media που ανεβάζει από τις διακοπές του, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία ενός παλιού τζιπ λέγοντας «Αγόρασα καινούριο αυτοκίνητο! Τέλειο για τον Αύγουστο».



Δεν γνωρίζουμε αν ο Χανκς σοβαρολογεί ή αστειεύεται, αλλά υποθέτουμε μάλλον το δεύτερο!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛ.Α.Σ: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Μητσοτάκη για τη βιομηχανία
- Γερμανία-δημοσκόπηση: Στο 28% η AfD, επτά μονάδες μπροστά από το CDU/CSU
- Πετρέλαιο: Στα 82 δολάρια το βαρέλι επέστρεψε το Brent μετά τις απαιτήσεις του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
- Αμερικανικό δικαστήριο διατάσσει την άρση του «παγώματος» Τραμπ στα αιολικά έργα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.