• LIFE&STYLE

    Ο ταλαντούχος προπάππους, παππούς και τώρα ξανά πατέρας Μick Jagger

    • NewsRoom


    Ο Μick Jagger, διάσημος τραγουδιστής του συγκροτήματος The Rolling Stones πρόκειται να γίνει πατέρας για όγδοη φορά, αφού η 29χρονη σύντροφος του Melanie Hamrick, είναι έγκυος. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ήδη 7 παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις του και τον Ιανουάριο του 2017 θα αποκτήσει και ένα ακόμη. Άτομο από το φιλικό του περιβάλλον επιβεβαίωσε την πληροφορία σε ξένα μέσα και δήλωσε ότι αυτή η είδηση είναι πολύ ευχάριστη.

    mick gahher

    Η Melanie Hamrick και ο Μick Jagger έχουν μια υπέροχη σχέση και η νεαρή γυναίκα έχει μια άριστη σχέση με τα παιδιά του τραγουδιστή. Είναι μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα με όρεξη για νέες ιδέες και όνειρα. Ανυπομονεί να αποκτήσει το δικό της παιδί και είναι πολύ ευτυχισμένη, δηλώνει στενός φίλος της οικογένειας.

    mick

    Ο ροκ τραγουδιστής έχει τέσσερα παιδιά, την Lizzy, 32 χρόνων, την Georgia May, 24χρόνων, τον James, 30 χρονών και τον Gabriel, 18 χρόνων, με την πρώην σύζυγο του Jerry Hall. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για πάνω από 22 χρόνια, αλλά ο γάμος τους λίγο αργότερα δηλώθηκε άκυρος και χώρισαν. Η Jerry Hall έχει παντρευτεί ξανά τον με τον μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, Rupert Murdoch.

    mick jacker 4

    Επίσης, ο Mick Jagger με την πρώην σύζυγο του, Bianca Jagger, 71 χρόνων, έχει μια κόρη, την Jade, 44χρόνων. Με την τραγουδίστρια Marsha Hunt έχει μια κόρη, την Karis, 45 χρόνων. Μάλιστα, έχει και 5 εγγόνια και ένα δισέγγονο. Πρόσφατα, σύστησε στα παιδιά και στα εγγόνια του την νεαρή σύντροφο του, όπου βρέθηκαν όλοι μαζί στο εξοχικό τους σπίτι, στο νησί της Καραϊβικής, Mustique.

    mick jagger 67

    mick jagger 56

    mick 56

    mick jagger67
    Αυτό το έτος, οι Rolling Stones επέστρεψαν στη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους, κερδίζοντας 67 εκατομμύρια $ τον Ιούνιο του  2015 και τον Ιούνιο του 2016.

    Οι Rolling Stones σχηματίστηκαν το 1962 στο Λονδίνο, μόλις τρία χρόνια μετά την ανατροπή από τους αντάρτες του Fidel Castro της φιλοαμερικανικής κυβέρνησης της Κούβας.

    Ωστόσο η επαναστατική κυβέρνηση του Castro θεώρησε συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones και οι Beatles ως επικίνδυνα ανατρεπτικά και απαγόρευσε την μουσική τους στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/burberry-pagoni-tin-anegersi-neou-ergostasiou-sto-londino/61373



    ΣΧΟΛΙΑ