• LIFE&STYLE

    Ο Ρομπέρτο Κούστας στο mononews.gr: «Η μουσική είναι το πάθος μου» (video)


    Κυκλοφόρησε από την ΕΜΙ το νέο single του Ρομπέρτο Κούστα, του δεύτερου γιου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα από τον γάμο του με την Κλοντίν Καρμπονάρο. Ο Ρομπέρτο τραγουδάει και παίζει πιάνο και κιθάρα. Από μικρός είχε έφεση στη μουσική, με την οποία και ασχολείται με την ενθάρρυνση του πατέρα του, που πάντα του έλεγε να κυνηγάει το όνειρό του και γι’ αυτό παράλληλα με τις σπουδές του πάντα ασχολείται με τη μουσική.

    Πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκε με την μπάντα του στο Ακρωτήρι, support στο πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά. Σήμερα βγάζει το πρώτο του single και είναι σίγουρο ότι ακόμα έχουμε να δούμε πολλά από εκείνον…

    Το single που λέγεται Silent Revolution ερμηνεύει ο ίδιος, κυκλοφόρησε στις 19 Οκτωβρίου και είναι μια μουσική παραγωγή των @d3lta.official, @clintmurphyproductions @workshopdigi για την @minosemi_official με Director τον @jimidrosinos.

    Ο Ρομπέρτο το 2013 ίδρυσε την μπάντα Black&Blue, όπου  έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε, με μέλη τους Φίλιππο Ηλιάδη (ντραμς), Μιχαήλ Κασιμάτη (κιθάρα), Ναταλία Τσάλλη (φωνή) και Στράτο Χαλκιαδάκη (μπάσο).

    Ο νεαρός καλλιτέχνης μιλάει αποκλειστικά στο mononews.gr για την αγάπη του για τη μουσική, την επιρροή του από την αγγλική μουσική σκηνή και τα σχέδιά του.

    Μ: Το καινούργιο σου τραγούδι είναι πολύ όμορφο. Εσύ το έχεις γράψει; Υπάρχει ακόμη η μπάντα Black & Blue;

    D3lta: Τη μουσική και τους στίχους τούς έχω γράψει εγώ, και το καλλιτεχνικό μου όνομα είναι το D3lta. Όχι, η μπάντα δεν υπάρχει πλέον.

    Μ: Ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική και ποιες είναι οι σπουδές σου;

    D3lta: Έχω σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στο Λονδίνο και πληροφορική στην Οξφόρδη. Από πάντα όμως η μουσική ήταν το πάθος μου. Από τότε που σπούδαζα  είχα ξεκινήσει να παίζω σε κλαμπ σε πολλά μέρη στην Αγγλία και έτσι διαμορφώθηκε και η μουσική μου ταυτότητα. 

    Μ: Ποια μουσική σου αρέσει και ποιες είναι οι επιρροές σου;

    D3lta: Είμαι πολύ έντονα επηρεασμένος απο τη βρετανική μουσική σκηνή (όπως ίσως φαίνεται και από το τραγούδι), από David Bowie έως Nothing But Thieves. 

    Μ: Ετοιμάζεις κάποιες live εμφανίσεις και πού;

    D3lta: Στόχος είναι να ξεκινήσουν και live εμφανίσεις σε λίγο καιρό. Θα κανονίσουμε τα μέρη αφού δούμε πού υπάρχει απήχηση.

    View this post on Instagram

    . Feeling Electric ⚡️ #ThisIsD3lta

    A post shared by Delta Official (@d3lta.official) on

    View this post on Instagram

    Hello world #ThisIsD3lta

    A post shared by Delta Official (@d3lta.official) on

    View this post on Instagram

    Hello world #ThisIsD3lta

    A post shared by Delta Official (@d3lta.official) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στέλιος Κουδουνάρης: Ο ονειροπόλος και φουτουριστής σχεδιαστής που επιμένει ελληνικά



    ΣΧΟΛΙΑ