• LIFE&STYLE

    Ο πρίγκιπας Λούις έχει γενέθλια και η Κέιτ Μίντλετον τον φωτογραφίζει

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Λούις


    Με μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες που τράβηξε πρόσφατα η Κέιτ Μίντλετον, τιμά τα δεύτερα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

    Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κλείνει σήμερα τα δυο του χρόνια. Αν και λόγω της καραντίνας είναι αδύνατον να διοργανώσουν ένα μεγαλοπρεπές πάρτι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα το γιορτάσουν!

    Οι χαριτωμένες φωτογραφίες απεικονίζουν τον μικρό πρίγκιπα την ώρα που ζωγραφίζει με δαχτυλομπογιές στα χρώματα του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, αποτίοντας φόρο τιμής σε όλους όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αόρατο εχθρό που προκάλεσε την πανδημία.

    Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας ξετρελάθηκαν με τις φωτογραφίες και έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους, μέσω Instagram, στο νεότερο μέλος της οικογένειας των Κέιμπριτζ.

    Δεν έλειψαν, μάλιστα, οι συγκρίσεις με τα άλλα του αδέλφια, καθώς η ομοιότητα στην εμφάνισή του με τον πρίγκιπα Τζορτζ, αλλά και την πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι εκπληκτική!

    Βέβαια, στα χρώματα μοιάζει περισσότερο στην 4χρονη αδελφή του και την μητέρα του, Κέιτ, ενώ το πουκάμισο του μικρού Λούις θύμισε πολύ εκείνο του πατέρα του, Ουίλιαμ.

    Πατέρας και γιος με το ίδιο πουκάμισο!

    Το συγκεκριμένο πουκάμισο είχε φορέσει ο Δούκας του Κέιμπριτζ το 2014 κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Αυστραλία.

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τον γιο τους, Τζορτζ το 2014

    Λίγο πριν κλείσει τα δυο του χρόνια, ο πρίγκιπας Λούις έκανε το αξιολάτρευτο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του Trooping The Color στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, όπου έκλεψε την παράσταση με τον χαιρετισμό του, ενώ ξεχώρισε και στον κήπο που παρουσίασε η Κέιτ Μίντλετον τον περασμένο Μάιο.

    Τελευταία έκανε την εμφάνισή του σε βίντεο με τα αδέλφια του, στο οποίο χειροκροτούν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Μεγάλης Βρετανίας.

    Ο πρίγκιπας Λούις μοιράζεται τον ίδιο μήνα τα γενέθλιά του με την γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

    Δείτε τις φωτογραφίες:



    ΣΧΟΛΙΑ