• LIFE&STYLE

    Κορονοϊός: Τα παιδιά της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ χειροκροτούν τους γιατρούς

    • NewsRoom


    Στα μπαλκόνια τους βγήκαν οι Βρετανοί για να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη μάχη που δίνουν ενάντια στο νέο κορονοϊό. Ανάμεσά τους ήταν και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον να κλέβουν την παράσταση.

    Όπως στην Ιταλία, την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ο κόσμος συντονίστηκε και έδειξε την ευγνωμοσύνη και τη συμπαράστασή του σε γιατρούς και νοσηλευτές χειροκροτώντας τους από το μπαλκόνι τους. Ο συντονισμός έγινε μέσω social media και τα hashtags στο Twitter #clapforourcarers και #thankyouNHS.

    Τα μικρά πριγκιπόπουλα, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις χειροκρότησαν με πάθος και ενθουσιασμό από τον κήπο τους.

    Το βίντεο δημοσίευσαν οι Κέιμπριτζ, που δείχνει τον 6 ετών Τζορτζ, την 4χρονη Σάρλοτ και τον μόλις 2 ετών Λούις να βρίσκονται σε έναν κήπο, πιθανότατα στο εξοχικό του, στο Άνμερ Χολ, όπου έχουν μετακομίσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα.

    Ντυμένα στα μπλε, τα τρία παιδιά χειροκροτούν με χαρά.

    «Σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους φροντιστές, τους παθολόγους, τους φαρμακοποιούς, τους εθελοντές και το υπόλοιπο προσωπικό του NHS που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν όσους έχουν πληγεί από τον κορ0νοϊό: Ευχαριστούμε!», είναι το μήνυμα στη λεζάντα του βίντεο.

    Από την πλευρά τους, οι Σάσεξ από τον Καναδά πλέον, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δημοσίευσαν ένα Instagram Story που αναφέρει:

    «Σας ευχαριστούμε για όλα όσα συνεχίζετε να κάνετε: Σας χειροκροτούμε από την άλλη πλευρά!» (εννοώντας τον Ατλαντικό).

    Η ανάρτηση της Μέγκαν και του Χάρι

    Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας έστειλε το δικό της μήνυμα αποτίοντας φόρο τιμής στους επιστήμονες, ιατρούς και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

    Ειδικότερα, πρόκειται για ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα Έντουαρντ με την σύζυγό του Σόφι και τα παιδιά τους Λαίδη Λουίς και Βισκάουντ Τζέιμς.

    Στο σύντομο βίντεο, που γυρίστηκε έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ, ο Έντουαρντ ακούγεται να λέει: «Από όλους εμάς, απλά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους από εσάς εργάζεστε στην πρώτη γραμμή – πραγματικά σας εκτιμούμε, συνεχίστε την φανταστική δουλειά σας», με τους υπόλοιπους να χειροκροτούν.

    Την ίδια ώρα, και ο πρίγκιπας Κάρολος, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με την σύζυγό του Καμίλα μοιράστηκαν επίσης ένα αφιέρωμα στους εργαζόμενους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τοποθετώντας ένα κολάζ φωτογραφιών που τους δείχνει δίπλα σε ιατρικό προσωπικό.

    Το βασιλικό ζευγάρι φαίνεται να χειροκροτά από διαφορετικά δωμάτια, τηρώντας τις αποστάσεις.

    Στη λεζάντα αναφέρουν: «Ευχαριστούμε».



    ΣΧΟΛΙΑ