• LIFE&STYLE

    Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν – Τι απαντά τώρα

    • NewsRoom
    πρίγκιπας Κάρολος - Χάρι - Μέγκαν

    Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Κάρολος


    Ανάστατο είναι το Παλάτι μετά την αποκάλυψη ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν εκείνος που ανησυχούσε για το χρώμα του μωρού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

    Αυτό υποστηρίζει ο Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Κρίστοφερ Άντερσεν, στο νέο του βιβλίου με τίτλο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan».

    Στο εν λόγω βιβλίο, που έχει ανάψει «φωτιές» στο Παλάτι, ισχυρίζεται ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του Χάρι και της Μέγκαν, τον Νοέμβριο του 2017, ο Κάρολος είπε στην Καμίλα:

    «Αναρωτιέμαι πώς θα μοιάζουν τα παιδιά τους;».

    Όταν η Καμίλα απάντησε: «Λοιπόν, θα είναι υπέροχα, είμαι σίγουρη», το βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Τσαρλς συνέχισε λέγοντας: «Εννοώ, ότι τι χρώμα πιστεύεις ότι θα έχει το δέρμα τους;»

    Ωστόσο, το ιδιωτικό γραφείο του πρίγκιπα της Ουαλίας έσπευσε να διαψεύσει τους εν λόγω ισχυρισμούς.

    Ένας εκπρόσωπος του Clarence House είπε: «Όλα αυτά είναι φαντασία και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό».

    Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν από την πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησαν η Μέγκαν και ο Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Μεταξύ άλλων, κατηγόρησαν κάποιο βασιλικό μέλος για ρατσισμό. Φρόντισαν να διευκρινίσουν ότι δεν πρόκειται για τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά ούτε και για τον αείμνηστο Δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο.

    Δεν ήταν λίγο εκείνοι που αμέσως συμπέραναν ότι πρόκειται για τον πατέρα του Χάρι, Κάρολο, με τον Άντερσεν να έρχεται να επιβεβαιώνει τις υποψίες.

    Η Μέγκαν Μαρκλ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, μιλώντας στην Όπρα: «Υπήρχαν ανησυχίες για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του μωρού όταν γεννηθεί».

    Πιεζόμενη από την Όπρα σχετικά με το πρόσωπο πίσω από αυτές τις συνομιλίες, η Μέγκαν αρνήθηκε να πει, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι αυτό θα ήταν πολύ επιζήμιο για αυτούς».

    Ο Χάρι αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, προσθέτοντας: «Αυτή τη συνομιλία, δεν πρόκειται να μοιραστώ ποτέ. Εκείνη η στιγμή ήταν άβολη, ήμουν λίγο σοκαρισμένος».

    Διαβάστε επίσης:

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Δεν είμαστε οικογένεια ρατσιστών»

    Μέγκαν Μαρκλ: Πρώτη συνέντευξη στην Έλεν ως Δούκισσα

    Καμίλα: Το μήνυμα της Δούκισσας για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας



    ΣΧΟΛΙΑ