• LIFE&STYLE

    Μέγκαν Μαρκλ: Πρώτη συνέντευξη στην Έλεν ως Δούκισσα

    • NewsRoom
    Μέγκαν Μαρκλ

    Μέγκαν Μαρκλ


    Την πρώτη της εμφάνιση σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή στις ΗΠΑ από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι πραγματοποιεί η Μέγκαν Μαρκλ στο σόου της Έλεν ντε Τζένερις.

    Η Δούκισσα του Σάσεξ και η διάσημη κωμικός/παρουσιάστρια συνδέονται με μια μακροχρόνια φιλία. Μάλιστα, πρόκειται για μια συνέντευξη-έκπληξη, που ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή.

    Στη συνέντευξη που έχει ήδη γίνει, αλλά θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη, στο αμερικανικό δίκτυο NBC, η Μέγκαν περιγράφει τη συνάντηση που είχε με την Έλεν για πρώτη φορά σε ένα καταφύγιο σκύλων. Εκεί η Αμερικανίδα παρουσιάστρια την έπεισε εν τέλει να υιοθετήσει το σκυλάκι της.

    Όπως είναι αναμενόμενο, θα μιλήσει για τη ζωή της πριν τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Χάρι, ενώ θα διηγηθεί αστεία περιστατικά από την εποχή που εργαζόταν ως ηθοποιός και οδηγούσε η ίδια χωρίς σοφέρ!

    «Οι σεκιουριτάδες πάντα έλεγαν: ‘Break a leg’ Ελπίζουμε να τα καταφέρεις! Αλλά, σήμερα τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά», είπε η 40χρονη Μέγκαν Μαρκλ αναφερόμενη στον τρόπο που της συμπεριφέρονταν πριν γίνει Δούκισσα.

    Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν την αναγνώρισαν οι σεκιουριτάδες, εκείνη παραδέχτηκε ότι: «Νομίζω ότι πιθανότατα το είπαν σε όλους. Τόσο καλοί ήταν».

    Η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε επίσης ότι συνήθιζε να οδηγεί ένα παλιό Ford Explorer Sport. Θυμήθηκε ότι το κλειδί στην πόρτα του οδηγού δεν λειτουργούσε, επομένως είχε έναν μοναδικό τρόπο να μπαίνει και να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

    «Πάρκαρα στο πίσω μέρος του πάρκινγκ και άνοιγα το πορτμπαγκάζ, μετά ανέβαινα και το έκλεινα πίσω μου και σερνόμουν πάνω από όλα τα καθίσματα για να βγω έξω. Έτσι πηγαινοερχόμουν», είπε χαρακτηριστικά.

    «Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που η Μέγκαν, η Δούκισσα του Σάσεξ, ήταν ηθοποιός στην Warner Brothers. Μη χάσετε την υπόλοιπη αυριανή μας συνέντευξη», έγραψε η Έλεν ντε Τζένερις στην ανάρτησή της στο Ιnstagram.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow)

    Διαβάστε επίσης:

    Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Στους 100 πιο επιδραστικούς του Time

    Βασίλισσα Ελισάβετ: Επέστρεψε στα καθήκοντά της

    Ανατροπή: Το σενάριο της ταινίας Rust δεν ανέφερε πουθενά εκπυρσοκρότηση όπλου



    ΣΧΟΛΙΑ