• LIFE&STYLE

    Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

    • NewsRoom

    Μαίρη Συνατσάκη και Νίκος Μουτσινάς


    Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» η είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

    Τους δύο παρουσιαστές συνδέει μια μακρόχρονη φιλία, ενώ στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί επαγγελματικά στην εκπομπή «Ξανά Δέστε τους» στον Alpha.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη κατέθεσαν την αίτηση για το σύμφωνο συμβίωσης το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή. Πλέον, οι δυο φίλοι γίνονται οικογένεια.

    Αν και η στενή φιλία που τους συνδέει όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε κάτι ερωτικό, οι δυο τους φαίνεται πως επιθυμούν να μεγαλώσουν από κοινού ένα παιδί, αναφέρει η εφημερίδα. Άλλωστε, στο παρελθόν ο Νίκος Μουτσινάς έχει εκφράσει την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ έχει αναφερθεί και σε συνέντευξή του και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια.

    Μάλιστα, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή «The 2NightShow» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νίκος Μουτσινάς είχε αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

    Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη

    «Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, προσθέτοντας πως «μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς».

    Επίσης, ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ, συμπλήρωσε πως δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ή όχι σύντροφος για να υιοθετηθεί ένα παιδί.

    «Κάνω κινήσεις, ναι», είπε επίσης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

    Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία διατηρεί κανάλι στο YouTube και έχει δημιουργήσει μια σειρά ρούχων με οικολογικό χαρακτήρα μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου, πρόσφατα χώρισε από τον ηθοποιό, Αιμιλιάνο Σταματάκη.

    Πώς σχολίασαν την είδηση στο «Πάμε Δανάη!»:

    Πώς σχολίασαν την είδηση στο «Πρωινό»:

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Κωστόπουλος: Η οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη και το ταξίδι στο Ντουμπάι (video)

    Ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογείται: «Το ζητούμενο είναι να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι»

    Ο εγγονός του Τζο Μπάιντεν έκλεψε την παράσταση στον Λευκό Οίκο



    ΣΧΟΛΙΑ