• LIFE&STYLE

    Ο εγγονός του Τζο Μπάιντεν έκλεψε την παράσταση στον Λευκό Οίκο

    • NewsRoom


    Μια ιδιαίτερα σημαντική και σπουδαία ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Τζο Μπάιντεν, καθώς ορκίστηκε ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Μια στιγμή που ξεχώρισε, όμως, ήταν ο χορός του εγγονού του, Μπο Μπάιντεν στην αγκαλιά του παππού του μέσα στον Λευκό Οίκο.

    Σύσσωμη η οικογένεια Μπάιντεν κατευθύνθηκε προς τον Λευκό Οίκο, μετά την ορκωμοσία, όπου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις προς τιμήν του νέου προέδρου, με τίτλο «Γιορτάζοντας την Αμερική».

    Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών που δόθηκαν από μερικούς από τους διασημότερους καλλιτέχνες των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ντέμι Λοβάτο. Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού «Lovely Day» από τη Λοβάτο, οι κάμερες στράφηκαν προς τον μόλις 8 μηνών Μπο Μπάιντεν, ο οποίος χόρευε στην αγκαλιά του παππού του υπό τους ρυθμούς της μουσικής.

    Η όμορφη αυτή στιγμή δεν άργησε να γίνει viral στο Twitter, όπου οι χρήστες συγκινήθηκαν και δεν σταματούσαν να σχολιάζουν την τρυφερότητα που έδειχνε ο Τζο Μπάιντεν στο μωρό.

    Πρόκειται για τον γιο του 50χρονου Χάντερ Μπάιντεν και της 32χρονης συζύγου του με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, Μελίσα Κοέν.

    Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2019, δύο μόλις εβδομάδες μετά την γνωριμία τους και ο γιος τους γεννήθηκε τον Μάρτιο.

    Ο μικρός Μπο πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο θείο του και γιο του Τζο Μπάιντεν, που πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2015, σε ηλικία 46 ετών.

    Διαβάστε επίσης:

    Τζο Μπάιντεν: Με το «καλημέρα» ξηλώνει αποφάσεις του Τραμπ – Επιστρέφουν οι ΗΠΑ στην συμφωνία για το κλίμα

    Αμάντα Γκόρμαν: Η 22χρονη ποιήτρια της ορκωμοσίας του Μπάιντεν που συγκίνησε τους Αμερικανούς

    Νέα σελίδα στην αμερικανική ιστορία: Η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν μέσα από 10 φωτογραφίες



    ΣΧΟΛΙΑ