LIFE&STYLE

Νίκος Μουτσινάς: Τι είπε για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

  • NewsRoom
Μαίρη Συνατσάκη και Νίκος Μουτσινάς

Μαίρη Συνατσάκη και Νίκος Μουτσινάς


Με μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια, ξεκίνησε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τη σχέση του με τη μητέρα του, ενώ για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Ήταν αυτά ακριβώς που έπρεπε να είναι για να μπορώ εγώ να είμαι αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι κι αν είναι αυτό», δήλωσε ο Νίκος Μουτσινάς για τα παιδικά χρόνια του.

Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Με κάποιο τρόπο συνέβαλαν όλοι. Συνέβαλε το κομμάτι του πατέρα που χώρισε με τη μητέρα μου, πριν γεννηθώ, σήμερα έχω υπέροχες σχέσεις μαζί του, αλλά δεν ήταν μαζί μας και ήταν ένα κομμάτι που με έφερε στη θέση να μπορώ να νιώσω ανεξάρτητος.

Με μια μητέρα η οποία ήταν ”ζιβάγκο” και έπρεπε να μπορέσω να φύγω από την αποπνικτική αγάπη της, με παππού και γιαγιά οι οποίοι ήταν οι παππούδες μου, οι γονείς μου, η μητέρα μου ήταν η αδελφή μου και μετά από λίγα χρόνια ήμουν ο σύντροφός της.

Δηλαδή παθαίναμε και τέτοια, ναι. Τα παιδικά μου χρόνια, λοιπόν, μπορώ να πω ότι ήταν ωραία».

Πώς αντέδρασε η μητέρα του όταν της εκμυστηρεύτηκε ότι είναι γκέι

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αποκάλυψε: «Η μητέρα μου έλεγε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και μετά να… εξαφανιστεί γιατί δεν ήθελε να υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Άμα τα ακούς είναι αστεία, άμα σου συμβαίνουν όμως, δεν είναι τόσο αστεία. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου, ήμουν 22 χρονών, “μαμά, είμαι γκέι” δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Της πήγαινα και κορίτσια γιατί όντως υπήρχαν σχέσεις με κορίτσια οπότε τους μπέρδευα και με τη χαριτωμενιά του σπιτιού σού λέει, “τώρα το παιδί μπορεί να είναι ένας ωραίος χαρακτήρας, μποέμ”.

Οπότε όταν της το είπα ξαφνικά αυτό, έπαθε όλα αυτά που έπρεπε να πάθει ως όφειλε σαν Ελληνίδα μάνα, τρία δευτερόλεπτα μετά είχε τελειώσει και μπορεί να είπε μέσα της πως “επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Τι δώρο μου έκανε το παιδί μου χωρίς να του πω κάτι”.

Πια ήταν το διαπραγματευτικό μου χαρτί όταν μου έλεγε κάτι και της έλεγα, ”μη μου ξαναμιλήσεις για αυτό, πες και ευχαριστώ”. Ήταν η σχέση πολύ μπερδεμένη».

Όσον αφορά στη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του, ο ίδιος είπε: «Σήμερα η σχέση με τον πατέρα είναι ωραία. Έφυγε και η μητέρα από τη μέση, που έχει μια μεγάλη σημασία γιατί ήταν ολόκληρο βουνό. Ήρθαμε ακόμα πιο κοντά γιατί δεν τον άφηνε, μην τυχόν και αγαπήσω αυτόν. Εγώ έχω περάσει πολλά ριάλιτι, μην κοιτάτε Survivor, εδώ θα ρωτήσετε.

Οπότε, αφού δόθηκε ο χώρος στον άνθρωπο, μπόρεσε και αυτός να ανοίξει τα χαρτιά του και να είναι χωρίς φιλτράρισμα απέναντι μου. Είναι μια σχέση ενηλίκων. Νιώθω όμως το νοιάξιμο και την αγάπη του, αν και εγώ δεν του το δείχνω ακριβώς δυστυχώς όπως θα μπορούσε να το καταλάβει ο ίδιος».

Τι είπε για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη

Ερωτώμενος για τα δημοσιεύματα που τον ήθελα να συνάπτει σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως όντως αυτό συνέβη.

Και εξήγησε ότι προέβησαν στην υπογραφή συμφώνου συμβίωσης προκειμένου να μπορέσει ο ίδιος να βρει παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό λόγω της έκτασης που πήρε το θέμα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι δήλωσε: «Ήταν ένα σύμφωνο συμβίωσης που υπέγραψα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ήταν ακριβώς αυτό.

Η Μαίρη προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα για να φέρει στον κόσμο το παιδί μου και δυστυχώς από το δημαρχείο που καταθέσαμε τα χαρτιά είδαν τα ονόματα, παντού υπάρχουν γνωστοί των γνωστών, το έδωσαν στη δημοσιότητα και δε βοήθησε καθόλου όπως καταλαβαίνετε.

Αλλιώς, θα είχα φέρει το μωρό και θα το κουνούσα εδώ δίπλα. Να είναι καλά όλοι οι άνθρωποι. Αυτό. Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα».

Διαβάστε επίσης:

Sin Boy: Συνεχίζεται το «θρίλερ»ΣΧΟΛΙΑ